altcoins

Raoul Pal benoemt vier ondergewaardeerde altcoins

Raoul Pal, oprichter en CEO van Real Vision, heeft op Twitter vier altcoins gedeeld met zijn 700.000 volgers, die volgens hem op de lange termijn een goede investering zijn. Hij gaf aan dat altcoins die zich richten op unieke sociale en virtuele use-cases momenteel de meest ondergewaardeerde op de markt zijn.

De cryptogoeroe beweerde dat het non-fungible token (NFT) platform Rally (RLY), tokenized sports exchange Chiliz (CHZ) en gaming-metaverses The Sandbox (SAND) en Decentraland (MANA) veel potentieel hebben om de komende jaren hard te stijgen. Tevens gaf hij aan dat hij een groot voorstander is van het op NFT gerichte bedrijf Dapper Labs. Hij tweette:

“Ik bezit uiteraard ook BTC en een hele reeks andere cryptovaluta (Layer-1, DeFi en interoperabiliteitsdingen). Ik denk dat de meest ondergewaardeerde munten voor de toekomst (niet nu) Rally, Chiliz, Dapper Labs, The Sandbox, Decentraland en andere metaverse en sociale tokens zijn.”

Hij ging verder met aangeven dat hij de tweet niet geplaatst heeft om deze munten te ‘shillen’, aangezien het munten voor de toekomst zijn. Hij vervolgde met:

“Ik ben niet op zoek naar snelle winsten in die strategische, ondergewaardeerde investeringen, dus volg me niet in het verwachten van een pomp.”

Tevens ging hij dieper in op het feit dat de social media gigant ook de metaverse-markt in gaat stappen. Volgens Pal is de recente rebranding van Facebook naar Meta een nieuw teken dat er een virtuele transformatie aan de gang is die de massa kennis zal laten maken met blockchain-technologie. Hij zei het volgende:

“Vergis je niet – Meta/Facebook met Diem en de metaverse-ervaring is een manier om miljarden mensen aan boord te krijgen in deze wereld van gedistribueerde grootboektechnologie. Misschien staat het model je niet aan. Je kan bevooroordeeld zijn over hun werkelijke model. Het is te vroeg om te zeggen. Maar het IS adoptie.

Dit is hoe adoptie eruit ziet – het is misschien niet wat je wilt, maar het is wat het is. Nogmaals, we hebben de keuze om wel of niet mee te doen. Dit is heel anders dan de fysieke wereld. Je mening over Meta is gewoon een kwestie van waar je rondhangt.”

Pal gaf verder nog aan dat hij nu ook “onverantwoordelijke” longposities heeft in Ethereum (ETH), die onlangs een nieuw record bereikte, waardoor al zijn andere persoonlijke investeringen in het niet vallen. Hij tweette:

“Voor alle duidelijkheid: ik ben op dit moment meer dan onverantwoord lang ETH. Ik heb nu een hefboomwerking, maar via calls. Dit is verreweg de grootste persoonlijke positie van mijn hele leven met een factor 10 (of meer). Mijn horizon voor dit deel van de trade is 6 tot 9 maanden.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN