Ethereum nieuws

CryptoCoinTalk: Ethereum koers op weg richting nieuwe all-time high

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Ethereum (ETH) analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

Dat de markt enorm bullish is, is natuurlijk al een tijdje duidelijk. De Bitcoin koers heeft een nieuwe all-time high neergezet en beweegt op het moment van schrijven net boven de $63.000. De Ethereum koers daarentegen was tot dusver een beetje de partypooper en liep dus ook enigszins achter. Daar is vandaag verandering in gekomen en we gaan jullie daarom ook weer meenemen in een nieuwe Ethereum analyse!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Daggrafiek

Op de daggrafiek bij de Ethereum koers is het nauwelijks te zien, maar het is toch echt waar. We hebben nipt een nieuwe all time high neergezet en dat betekent dat Ethereum wederom historische records breekt. Het geluk van de Ethereum holder kan dus niet op! We hebben momenteel resistance van zowel de vorige all time high als de vorige hoogste daily candleclose en dat kan een indicatie zijn dat er mogelijk een tijdelijke consolidatie of correctie kan ontstaan. Bij een eventuele correctie is de meest interessante plek om een instap te nemen de dagelijkse ongeteste support zone rond de $3.847-$3.742. Mochten we zo diep gaan zakken ben ik in ieder geval een koper.

Bron: TradingView

4-uur-grafiek

Als we iets verder inzoomen richting de 4-uur-grafiek zien we dat de dagelijkse supportzone op de Ethereum koers perfect oplijnt met de 4-uur-support zone én de 618 en 705 fibonacci retracement levels en dat maakt het extra interessant om daar naar een instap te gaan kijken. Belangrijk om in het achterhoofd te houden is dat we recentelijk een nieuwe all time high hebben neergezet. Dit zorgt voor FOMO en dat verkleint de kans dat de correctie zo diep zal gaan zijn. Feit is wel dat als de Ethereum koers zo diep gaat zakken wij van CryptoCoinTalk koper zijn en onze huidige Ethereum positie verder gaan vergroten.

Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, Ik ben enorm bullish op de Ethereum koers. Ziet er echt ontzettend goed uit, maar er nu blind in FOMO’en rond de all time high is nooit verstandig. Dus mocht je geen positie hebben, wacht op een kleine correctie zodat je dan een stuk veiliger kan positioneren. Trade safe!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN