ETH

Ethereum heeft de meeste potentie, aldus Mark Cuban

In een recent interview met CNBC adviseerde de Amerikaanse miljardair Mark Cuban beginners in de cryptocurrency-industrie om Ethereum (ETH) als investeringskeuze te selecteren. Volgens hem heeft de cryptocurrency namelijk het grootste opwaartse potentieel. Hij zei het volgende:

“Als investering denk ik dat Ethereum het meeste potentie heeft.”

Ondanks het argument in het verleden dat het gemakkelijker is om bananen te verhandelen dan Bitcoin (BTC), heeft Cuban nu een heel ander standpunt over de grootste cryptocurrency. Hij prijst het vaak als een beter financieel instrument dan goud, en deed dit nogmaals in het meest recente interview.

De eigenaar van het NBA-team de Dallas Mavericks ging ook dieper in op het onderwerp Dogecoin (DOGE). Hij zei dat het omgaan met de meme-cryptocurrency een goede manier zou kunnen zijn om te leren hoe de cryptocurrency-markt functioneert door het te bestempelen als een “leuke” investeringsoptie. Hij ging verder met:

“Ik heb nog nooit iemand verteld dat het een geweldige investering is, ik heb vaak gezegd dat het een geweldige manier is om te begrijpen hoe cryptocurrency werkt en hoe te investeren in de markt.”

Het is vermeldenswaard dat zijn NBA-team cryptocurrencies accepteert als betaalmethode voor tickets en merchandise-producten, waarvan Dogecoin één van is. In feite gebruiken de meeste fans de meme-cryptocurrency in plaats van BTC, aangezien het “gemakkelijker te besteden” is en Bitcoin toch meer gezien wordt als een investering voor op de lange termijn.

Dit is niet de eerste keer dat Cuban zich echter positief uitlaat over de nummer twee cryptocurrency van dit moment. Eerder dit jaar gaf hij al enkele redenen aan waarom Ethereum uiteindelijk Bitcoin in zal halen op basis van marktkapitalisatie. Zo gaf hij aan dat ETH superieur is aan BTC omdat het veel meer transacties per seconde toelaat en smart contracts ondersteunt. Hij wees er ook op het feit dat de ontwikkelingsinspanningen op het netwerk van Ethereum die van Bitcoin overtreffen:

“Het aantal transacties en de diversiteit aan transactietypes, samen met de ontwikkelingsinspanningen in Ethereum, zullen Bitcoin in de schaduw zetten. Het gebruik van Ethereum is veel hoger.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN