Solana uitleg

Neteller en Skrill van Paysafe voegen Solana toe

Klanten van twee van de grootste aanbieders van digitale portemonnees Neteller en Skrill, kunnen vanaf nu Solana (SOL) kopen en verkopen. De nieuwe toevoeging komt te midden van de substantiële groei van het blockchain-project in termen van acceptatie en de prijsstijging van SOL. De Solana koers is vanaf begin 2021 met meer dan 125x gestegen en zal nu waarschijnlijk een aanzienlijke instroom van nieuwe liquiditeit zien.

Door de nieuwe toevoeging van Solana aan Skrill en NETELLER, kan SOL direct worden gekocht en verkocht met fiat-valuta, dankzij een integratie van Paysafe. Zowel NETELLER als Skrill zijn eigendom van Paysafe.

Gebruikers kunnen in één klik hun Solana portfolio beheren, samen met Bitcoin, Ethereum, Chainlink, Uniswap en 37 andere cryptocurrencies. Het aanbod is op dit moment niet beschikbaar in de VS, maar wel in landen zoals Europa, Azië en Latijns-Amerika.

Jordan Stoev, head of crypto bij Skrill en NETELLER, is gefascineerd door de vooruitzichten van Solana en zegt dat het een zeer goede toevoeging is aan hun groeiende crypto-aanbod van zowel Skrill als NETELLER. Verder voegt hij eraan toe:

“Solana is een zeer opwindende toevoeging aan ons groeiende crypto-aanbod voor zowel Skrill als Neteller, het groeit in een snel tempo, niet alleen in waarde, maar ook in de aandacht van ontwikkelaars en de verscheidenheid aan projecten die erop voortbouwen. Met zijn hoge prestaties en ecosysteemondersteuning, denken we dat veel van onze gebruikers enthousiast zullen zijn over de mogelijkheid om deze valuta te kopen en verkopen.”

Daarnaast zei Stoev dat ze sinds het begin van de pandemie en de stijgende interesse in cryptocurrencies in de afgelopen jaren enthousiast zijn om nieuwe functies te lanceren. Bovendien is het platform voortdurend op zoek naar nieuwe en veilige manieren waarop gebruikers met hun geld kunnen omgaan op een manier die voor hen handig is.  

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN