Cryptocointalk

CryptoCoinTalk: Bitcoin koers in 2021 op weg naar $75.000+

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

Het key level op de $40.582 heeft prachtig zijn werk gedaan, waardoor we een flinke push omhoog hebben gezien op de Bitcoin koers, van pak ‘m beet 40%. Deze beweging omhoog zorgt ervoor dat het macrobeeld er enorm bullish uit komt te zien. Hoe dat precies zit en/of er nog instapmogelijkheden liggen, lees je in de Bitcoin koersupdate van vandaag!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Weekgrafiek Bitcoin koers

De weekgrafiek schreeuwt om nieuwe all time highs. Na een tijd van consolidatie en daarna het afwijzen van de all time high prijsregionen zoekt de Bitcoin koers nu opnieuw de all time high prijsregionen op. Als de Bitcoin koers echt bearish zou zijn zou je dat soort prijsbewegingen niet zien na het afwijzen een maand geleden. We kunnen dus wel stellen dat Bitcoin super bullish is.

Bitcoin koers

Daggrafiek Bitcoin koers

Ook de daggrafiek laat mooi het bullish momentum zien op de Bitcoin koers. We hebben een higher high neergezet en hebben daarmee ook de wekelijkse resistance zone geïnvalideerd. Super sterk signaal dus! We schetsen momenteel 3 realistische scenario’s:

  • 1. Bitcoin gaat rond de huidige prijsregionen een tijd lang rangen/consolideren. Dit zou het perfecte scenario zijn voor altcoins, want altcoins krijgen dan de ruimte om te herstellen.
  • 2. Bitcoin gaat een tijdelijke correctie tegemoet richting de $48.300 (Zie chart). Mocht dat scenario gaan uitspelen biedt dat een kans om zelfs een instap te nemen op de Bitcoin koers, mocht je nog niet in positie zitten of willen bijkopen.
  • 3. Bitcoin gaat keihard door pushen omhoog.

De prijsactie van de afgelopen dagen is typerend voor de Bitcoin koers als ie eenmaal echt gaat. Dan krijg je weinig kansen om in te stappen. Gezien het feit dat we nu opnieuw all time high prijsregionen naderen kan dat dusdanig veel koopdruk en FOMO veroorzaken dat men de prijs dwars door de resistance op $56.684-$55.751 heen gaat drukken.

Dan kun je ook binnen no-time op $75.000 of zelfs veel hoger komen te staan. Ja, “het kan dooien, het kan vriezen”. Wij voorspellen ook niet, maar kijken naar de meest aannemelijke scenario’s, zodat we daarop kunnen inspelen. Bij alle drie de scenario’s kijken we naar nieuwe all time highs voor Bitcoin. Vooralsnog zie ik niet een reden om te denken dat we dat niet gaan doen. Ziet er dus fantastisch uit!

Bitcoin koers

Conclusie

Kortom, de Bitcoin koers ziet er dus onwijs sterk uit en nieuwe all time highs lijken wat ons betreft slechts een kwestie van tijd en zeker niet onmogelijk voor het jaar 2021. Houd er wel rekening mee dat als Bitcoin sterk gaat rallyen (zoals de afgelopen dagen ook het geval was) altcoins harde klappen krijgen, deels op de USDT pairs, maar vooral op de BTC pairings. Zodra Bitcoin afkoelt en gaat consolideren/rangen zullen alts fors gaan bijtrekken.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN