Altcoins

Dit zijn drie altcoins om in de gaten te houden!

Terwijl de Bitcoin koers langzaamaan blijft stijgen, zijn er enkele andere altcoins die veel potentie hebben om in de komende periode flink te stijgen. Door deze munten goed in de gaten te houden, ben je niet te laat wanneer de prijs ineens oplaait. Hieronder vind je meer informatie over drie van deze munten en waarom ze de investering waard zijn.

Let op de Aave koers

Aave is een munt die al enkele jaren op de markt is. Met een schamper begin van slechts $0,01 is het uitgegroeid tot een megamunt met een huidige waarde van meer dan $305 en een hoogtepunt van $600. Het systeem is gebouwd op Ethereum (ETH), met dezelfde blockchain beveiliging. Ook is Aave een DeFi munt, wat betekent dat je met de munt een lening kan verkrijgen. Dit werkt hetzelfde als een lening die afgesloten wordt met krediet, al wordt hier betaald met cryptocurrencies. Met het nieuwe programma van Aave Pro zal de Aave koers echter waarschijnlijk nog verder stijgen.

Stellar (XLM) ziet er ook goed uit

Stellar (XLM) heeft zichzelf bewezen als één van de best presterende munten van de afgelopen vijf jaar. Hoewel Bitcoin een totaal muntaantal heeft van 21 miljoen, heeft XLM wel capaciteit voor 50 miljard munten, ook wel ‘lumens’ genoemd. Dit aantal was zelfs 100 miljard toen de coin op de markt kwam, maar de helft is uiteindelijk ‘verbrand’. Dit betekent dat de munten naar een speciaal adres zijn gestuurd, dat door niemand te bereiken is, waardoor de munten effectief niet meer gebruikt kunnen worden. Hiermee wordt de totale hoeveelheid munten lager, waardoor de prijs kan stijgen. Ook XLM steeg hierdoor hard, maar is op het huidige moment vrij rustig.

Vergeet Chainlink (LINK) niet!

Verder staat ook Chainlink (LINK) op de lijst met een huidige waarde van $24. Deze munt heeft als basisprincipe om een netwerk van computers te maken dat onderling data kan delen. Dit wordt gedaan om zogenaamde ‘smart contracts’ te vervullen. Deze contracts zijn een soort inzamelingsacties, wat voor iedere investeerder zichtbaar is. Doordat de prijs van de munt stijgt, kan het doel worden behaald en kan er een bepaald project worden gefinancierd. Door de vele aankomende contracts wordt verwacht dat de prijs van Chainlink zal stijgen. 

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN