cryptocurrencies.jpg

Bitcoin en altcoins zijn extreem bullish en kunnen binnenkort exploderen, volgens Raoul Pal

De bekende macro analist en Real Vision CEO Raoul Pal, vertelde zijn 652.000 volgers op Twitter, dat cryptocurrencies een parabolische groei zullen doormaken in de komende maanden. Pal is erg optimistisch na het zien van verschillende grafieken en statistieken. Bovendien is hij van mening dat Bitcoin (BTC) en altcoins zich de komende maanden opmaken voor een nieuwe bullcyclus, nadat ze een corrigerende periode hebben doorgemaakt.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

“Ik vind het erg moeilijk om niet extreem optimistisch te worden over de komende maanden. Bijna elke cryptografiek ziet er goed uit en is klaar voor een grote stap na maanden van consolidatie“, aldus Raoul Pal.

Pal heeft de Total Market Cap-grafiek, die de marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies volgt, geanalyseerd en is erg optimistisch. Hij suggereert dat de marktkapitalisatie voor 2023 met maar liefst 500% kan groeien.

“Dit is de totale marktkapitalisatie. Het is waarschijnlijk klaar om van twee standaarddeviatie oversold versus trend naar overbought te gaan. Dan lijkt mij dat de hele ruimte 3x kan stijgen tot einde jaar en 6x kan stijgen tot volgend jaar (ik denk dat de cyclus zich verlengt).”

Totale marketcap

Pal deelde de bovenstaande grafiek op Twitter die aantoont dat de hele cryptomarkt in januari 2022 naar een marktkapitalisatie van circa 6,4 biljoen kan stijgen.

Ook keek hij naar de altcoin markt en pakte de grafiek erbij die de marktkapitalisatie toont van alle cryptocurrencies met uitzondering van Bitcoin en Ethereum. Volgens de macrogoeroe lijkt de grafiek klaar te zijn om te starten aan de derde golf van zijn cyclus, aangezien deze zijn laatste weerstand dreigt te doorbreken op $900 miljoen.

“De volledige grafiek van de marktkapitalisatie is belachelijk bullish zodra deze 900 miljoen aan marktkapitalisatie heeft overschreden, zal dit een versnellingspunt zijn. Golf 3 in technische analysetermen ingeluid door deze gigantische cup & handle/wedge.”

Altcoin market cap

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN