Bitcoin

Bitcoin vormt patroon dat kan zorgen voor grote opwaartse beweging, volgens Raoul Pal

De bekende macro analist en voormalig Goldman Sachs-directeur Raoul Pal, zegt dat Bitcoin een patroon vormt dat een voorteken kan zijn van een aanzienlijke rally. Pal vertelde zijn 652.000 volgers dat Bitcoin een enorme dalende wedge (wig) aan het vormen is die doet denken aan een patroon dat zich vormde van 2017 tot 2020. Toen BTC uit dit patroon brak, steeg het naar zijn hoogste punt ooit van circa $65.000. Hij zei:

“De langetermijngrafiek van Bitcoin ziet er behoorlijk aantrekkelijk uit. Wie weet of de wig breekt bij [de] eerste poging, maar een consolidatiepatroon van deze omvang leidt meestal tot een zeer, zeer krachtige opwaartse beweging.”

Pal voorspelt op basis van zijn grafiek dat Bitcoin ergens tussen nu en begin volgend jaar buiten dit patroon kan schieten. Op het Bitcoin paar van Ethereum (ETH/BTC) ziet de voormalig Goldman Sachs-directeur Bitcoin ook een wig vormen. Volgens de macrogoeroe kan ETH/BTC uit zijn weerstand aan de top van de wig breken en een rally van 100% aanwakkeren vanaf de huidige niveaus. Hij zei:

“Over aantrekkelijke grafieken gesproken, het ETH/BTC-cross heeft een mooie consolidatie gezien en zou vanaf hier naar bijna het dubbele moeten gaan, als en wanneer de wig breekt.”

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

De voorspelling van Raoul Pal lijkt overeen te komen met de uitspraken die hij eerder in september deed. Toen gaf hij namelijk aan dat kwartaal 4 van 2021 buitengewoon goed zal zijn voor cryptocurrencies. Hij merkte toen op dat hij verwacht dat Bitcoin en de bredere cryptomarkten tegen het einde van het jaar een grote stijging door zullen maken. Verder zei hij vorige week dat een van de snelgroeiende blockchain-netwerken Solana, klaar is om een ​​van de best presterende munten van deze cyclus te worden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN