Analist is bullish op XRP en twee andere altcoins

De veel gevolgde cryptocurrency-handelaar Credible Crypto, met ruim 240.000 volgers op Twitter, heeft gisteren aangegeven dat hij bullish is op XRP en twee andere altcoins.

XRP ziet er bullish uit

De analist begon met het tweeten van een grafiek van XRP/BTC, waarin duidelijk werd dat de cryptocurrency klaar lijkt te zijn om hogere niveaus op te zoeken. Hij tweette:

Op gedeelde grafiek blijkt dat het paar klaar lijkt om te stijgen naar 0,000055 BTC, wat ongeveer $2,70 is op het moment van schrijven. De beweging vertegenwoordigt een opwaarts potentieel van meer dan 160% ten opzichte van de huidige waarde van 0,000022 BTC ($0,93).

Maak nu een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting!

CRV en CAKE ook bullish

Naast dat de analist aangaf dat hij bullish is op XRP, gaf hij tevens aan dat hij ook bullish is op twee andere altcoins die gedecentraliseerde beurzen aansturen, namelijk Curve (CRV) en Pancake Swap (CAKE).

Om zijn punt kracht bij te zetten, deelde Credible Crypto gegevens van Coin98 Analytics, een bedrijf met inzichten uit de DeFi-markt, waaruit blijkt dat CRV de gedecentraliseerde valutamarkt leidt in Total Value Locked (TVL) met meer dan $13,2 miljard year-to-date. CAKE staat op zijn beurt op de derde positie met $4,74 miljard aan TVL voor dezelfde periode. Hij tweette het volgende:

“Veel mensen [slapen] op CRV (en dus CVX) en CAKE. Ik doe dit niet. Ik heb deze drie de afgelopen maand (of twee) bijgekocht. Nog genoeg tijd om in te stappen, maar dat zal niet lang meer het geval zijn.”

Bitcoin dominantie gaat afnemen

Tot slot plaatste de analist een update van de koningsmunt, Bitcoin (BTC). Hij gaf aan dat hij verwacht dat de Bitcoin koers de komende maanden range gebonden zal blijven, waardoor altcoins de ruimte krijgen om te stijgen. Hij zei:

“We bereikten 49% op BTC [dominantie], 1% van mijn doel. Goed genoeg. Verwacht wordt dat BTC de komende weken/maanden zal ronddwarrelen, waardoor alts kunnen stijgen en BTC-dominantie naar nieuwe dieptepunten kan worden gestuurd.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!