Solana kan een van de best presterende munten worden in deze cyclus, zegt Raoul Pal

De bekende macro analist Raoul Pal, zegt dat een van de snelgroeiende blockchain-netwerken Solana (SOL), klaar is om een ​​van de best presterende munten van deze cyclus te worden. Pal gelooft hier in, omdat Solana in de voetsporen treedt van Ethereum’s 2017 bull cycle.

Maak nu een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting!

In een nieuw interview op BitBoy Crypto bespreekt Raoul pal de belangrijkste factoren die van SOL de volgende grote cryptomunt kan maken. Hij zei:

“Ik heb ernaar gekeken. [Ik] wist niet zeker wat ik ermee moest doen, en dan denk ik dat het de ETH van deze cyclus is. Weet je nog dat ETH degene was die het grote nieuwe ding werd.

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

Het aantal applicaties, het ecosysteem, het is alsof iemand me zojuist een kaart van het ecosysteem heeft gestuurd, er werken al zo’n 300 mensen met Solana. Ik heb echt zoiets van oké, dit is echt en dit gebeurt met een snelheid die niemand van ons kan begrijpen.”

Verder vindt Pal dat Solana beter presteert dan Cardano en op weg is om een ​​van de beste cryptocurrencies te worden.

“Het is alsof iedereen wilde dat wat voor Cardano zou moeten gebeuren, nu gebeurt voor Solana. Het betekent niet dat Cardano dat in de loop van de tijd niet doet, maar het lijkt erop dat Solana deze cyclus gaat winnen. Het was niet de opvallende munt [Solana] waarvan iedereen dacht dat het een major werd.”

VanEck lanceert Solana ETN

VanEck, de wereldwijde investeringsmanager en ETF-uitgever, heeft naar verluidt besloten om Solana ETN te lanceren op Xetra van Deutsche Boerse. Dit duidt op de groeiende institutionele interesse in zogenaamde ‘Ethereum killers’.