Ethereum koers analyse

Michaël van de Poppe bekijkt Bitcoin, Ethereum en Cardano

De veel gevolgde Nederlandse cryptocurrency-analist, met ruim 400.000 volgers op Twitter en 128.000 YouTube-abonnees, Michaël van de Poppe heeft in een recente video zijn visie over Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Cardano (ADA) gedeeld. Hij vertelde dat de correctie handelaren die de markt willen betreden een “zeer mooie toegangszone” biedt.

Bitcoin moet dit niveau behouden

De bekende analist startte uiteraard met de nummer één cryptocurrency van dit moment, aangezien het de toon in de markt bepaalt. Hij gaf het volgende aan:

“Als je teruggaat in de geschiedenis, is september meestal een vrij slechte maand, maar oktober en de rest van het jaar zijn meestal behoorlijk optimistisch.”

Van de Poppe identificeerde tevens dat de prijszone tussen $37.500 en $40.000 een kritieke zone is voor de Bitcoin koers in dit stadium. Als BTC dat niveau verliest, denkt hij dat het $28.000 opnieuw kan testen. Hij gaf echter ook aan dat hij denkt dat de bull-cyclus zal doorgaan, en gaf aan dat BTC zal blijven stijgen als het terug stuitert boven $44.000.

Ethereum & Cardano

Vervolgens besloot de analist door te gaan naar de nummer twee cryptocurrency van dit moment en de nummer vier cryptocurrency, ETH en ADA respectievelijk.

Voor Ethereum zei Van de Poppe dat het kritieke niveau om naar te kijken ongeveer $2.600 is. Als dit niveau behouden zal blijven, denkt hij dat de bull-cyclus van ETH waarschijnlijk zal doorgaan. Hij gaf aan dat hij denkt dat de Ethereum koers ergens tot $3.500 een “relief bounce” zal hebben, dan naar een hoger dieptepunt zal dalen en dan verder in prijs zal stijgen.

Over Cardano zei de analist dat het de $2,35 zal moeten doorbreken om er weer bullish uit te zien. Hij voegde eraan toe dat Cardano “een enorme koopkans krijgt”. Als ADA het niveau rond $1,90 echter verliest, voorspelt hij dat het dan helemaal kan dalen tot $1,50.

Van de Poppe waarschuwt voor financiële crisis

Van de Poppe merkte ook op dat hij van plan is om na nog één run van de bull-cyclus volledig uit crypto te stappen. Hij gaf het volgende hierover aan:

“Ben ik nu bang? Nee, maar ik ben heel, heel serieus over het feit dat we misschien nog een laatste run van deze bull-cyclus krijgen voordat de financiële crisis begint. Dan wil ik helemaal geen crypto hebben. Misschien stablecoins, maar over het algemeen niet. Dus dat is wanneer je de winst zwaar wilt nemen, en daarom moet je voorzichtig zijn met je entries.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN