Cardano koers

Cardano-oprichter wil CEO’s en presidenten overbodig maken

Cardano (ADA) is onlangs vaak positief in het nieuws geweest. Het project heeft zojuist met succes de Alonzo Hard Fork Combinator (HFC) op zondag gelanceerd en daarmee gepaard gaande smart contracts voor het netwerk. Het is hierdoor nu mogelijk om een ​​geheel nieuwe wereld van gedecentraliseerde finance (DeFi) op het netwerk te bouwen, wat de droom was van oprichter Charles Hoskinson.

De oprichter ging naar Twitter om deze monumentale prestatie te vieren, die hij het nieuwe tijdperk van Cardano noemde. “Morgen is de grote dag! We gaan een nieuw tijdperk van Cardano in”, luidde de tweet. De gemeenschap ging op Twitter in gesprek met Hoskinson na zijn tweet. De antwoorden verduidelijkten veel, maar leverde ook vragen op.

Zo reageerde Hoskinson op een te optimistisch antwoord van een supporter en deed een verrassende onthulling. De tweet had de oprichter gefeliciteerd met de Cardano-upgrade, maar verwees naar Hoskinson als “toekomstige POTUS 2032”. Hoskinson antwoordde toen dat hij geen wens had om president te worden, omdat hij geen interesse heeft in de politiek. Hij voegde eraan toe dat het doel van zijn carrière eigenlijk was om de behoefte aan presidenten en CEO’s weg te nemen.

“Dit is wensdenken. Ik heb geen verlangen of smaak voor politiek. Het hele punt van mijn carrière is om de behoefte aan CEO’s en presidenten weg te nemen. Dan kan ik met pensioen gaan en bizons fokken.”

Het is niet precies duidelijk hoe Hoskinson van plan is om de behoefte aan presidenten en CEO’s volledig te elimineren, maar de verklaring is goed ontvangen door community-supporters, die de oprichter als een echte leider hebben geprezen.

Hoe dan ook, is de hoogste prioriteit nu om de beveiliging van het project te handhaven met alle nieuwe ontwikkelingen op het netwerk. Dit houdt onder meer in dat ervoor moet worden gezorgd dat het ecosysteem veilig genoeg is voor gebruikers om op te handelen, met behoud van een ontwikkelaarsvriendelijke omgeving waarop ontwikkelaars kunnen voortbouwen.

Cardano beschikt ook over een robuust NFT-ecosysteem, met tot nu toe al meer dan 780.000 tokens. De HFC-lancering bereidt Cardano voor om het op te nemen tegen andere toonaangevende gedecentraliseerde financiële platforms, zoals Ethereum en andere ‘Ethereum killers’.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN