Smart contract

Cardano (ADA) zet belangrijke stap voor implementatie van smart contracts

Input Output Hong Kong (IOHK), het bedrijf achter Cardano (ADA), heeft aangegeven dat het met succes smart contract-mogelijkheden heeft toegevoegd aan zijn blockchain-testnet, waardoor de volgende stap een volledige uitrol van smart contracts is op het mainnet, die volgens IOHK op 12 september staat gepland. Het gaf het volgende aan:

“Gisteren hebben we het Cardano-testnet geüpgraded, waarbij we met succes de smart contracts van Plutus hebben geïmplementeerd. De focus ligt nu op het testen van de laatste componenten en beursintegraties, voorafgaand aan de Alonzo mainnet-upgrade, die nog steeds op schema ligt voor implementatie op 12 september.”

De langverwachte upgrade geeft Cardano nieuwe functionaliteiten, waaronder de mogelijkheid om gedecentraliseerde finance (DeFi) en gedecentraliseerde beurzen (DEX) te ondersteunen.

Als gevolg van dit bullish nieuws, heeft Cardano de afgelopen tijd een flinke stijging gezien in interesse onder institutionele beleggers. Zo zag Cardano deze week zijn grootste wekelijkse instroom tot nu toe, namelijk $10,1 miljoen.

Gisteren wist de munt tevens een nieuwe all-time high te bereiken van $3,09, te midden van een marktbrede comeback van de gehele markt. Hierdoor werd het de op twee na grootste cryptocurrency met een huidige marktkapitalisatie van $95,8 miljard.

Ook de Cardano Foundation bereidt zich voor op de overgang naar het Alonzo-tijdperk. De in Zwitserland gevestigde organisatie heeft zojuist een bug bounty-programma gelanceerd dat hackers beloont die zwakke punten kunnen vinden in het smart contract-platform van Cardano.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN