Welke niveaus je in de gaten moet houden voor Bitcoin, Ethereum en Chainlink, aldus topanalist

Een prominente crypto-analist en -handelaar, met meer dan 300.000 volgers op Twitter en 15.000 YouTube abonnees, deelde onlangs verschillende belangrijke ondersteuningsniveaus in zijn YouTube video voor Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Chainlink (LINK) en twee andere cryptocurrencies.

De analist gaf aan dat we deze ondersteuningsniveaus in de gaten moeten houden, als we een correctie op de cryptomarkt krijgen.

Bitcoin

In zijn YouTube video vertelde de handelaar, die in de branche bekend staat als Altcoin Psycho, dat hij naar twee belangrijke prijsgebieden kijkt waar Bitcoin mogelijk kan bouncen. Hij zei:

“In dit geval zou [het] vorige wekelijkse dieptepunt ($44.000) een klein beetje een korte termijn bounce moeten bieden. Maandelijks openen (ongeveer $41.000) biedt meestal een echt sterke bounce in een opwaartse trend als het daar aankomt.

Ook de bekende Nederlandse cryptocurrency analist Michaël van de Poppe, zei onlangs dat als het de Bitcoin koers niet lukt om succesvol boven het $50.000 en $51.000 niveau te doorbreken, we kunnen corrigeren naar de niveaus die Altcoin Psycho benoemde.

Ethereum

De tweede munt waar de handelaar naar keek is Ethereum. Hij merkte op dat er twee scenario’s zijn waarin Ethereum zijn opwaartse trend kan hervatten na een snelle retracement. Hij zei:

“Ik heb gewoon een raar gevoel dat we hier iets heel raars gaan zien gebeuren. Ofwel dit niveau ($2.600) gaat voorop, en voordat mensen zelfs maar de kans hebben om op die zone te bieden, keren we terug, of ik kan me een scenario voorstellen waarin we mensen in de val lokken. Dus we handelen tijdelijk onder dat niveau, vangen een stel shorts op en vinden dan onze weg terug naar boven.”

Chainlink

De volgende op het lijstje van de handelaar is het gedecentraliseerde oracle platform Chainlink. Volgens Altcoin Psycho houdt hij de prijsactie van Chainlink nauwlettend in de gaten en zoekt hij naar een kans om de dip te kopen.

“Ik denk dat dit een geweldige zone ($18,00) is om op LINK te bieden. Dit is een zone die ik bekijk… Ik denk dat dit een goed niveau is om te bieden, en ik zal zelf op dit niveau bieden“, aldus Altcoin Psycho.

THORChain

De vierde cryptomunt die de analist nauwlettend in de gaten houdt is het gedecentraliseerde uitwisselingsprotocol THORChain (RUNE). De analist schetst een ondersteuningsniveau en een ongeldigheidspunt voor RUNE. Hij zei:

“Ik ben van plan hier op dit niveau te bieden ($ 8,00). Ik ga geen hefboomwerking of iets dergelijks gebruiken. Als we dit horizontale punt opnieuw bekijken, zoals de $ 6,00 of $ 7,00, zal ik de transactie stopzetten en zal ik waarschijnlijk risico nemen.”

Akash Network

De laatste munt op het lijstje van Altcoin Psycho is Akash Network (AKASH), een veilige, transparante en gedecentraliseerde markt voor cloudcomputing. Volgens de handelaar behoort deze munt tot zijn langetermijninvestering.

‘De reden dat ik dit onder de aandacht breng, is dat ik dit zal blijven verzamelen als het lager wordt. Hier is een van mijn biedzones ($2,40). Ik kan het serieus niet genoeg benadrukken als ik zeg dat het een langetermijninvestering is”, aldus Altcoin Psycho.

Bekijk de hele video hieronder!

https://www.youtube.com/watch?v=NsxceDB2ynE&feature=emb_title

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!