Tophandelaar is bullish op Cardano en twee andere altcoins

De populaire handelaar Kaleo, met meer dan 350.000 volgers op Twitter, zegt dat als de Bitcoin koers en Ethereum koers blijven stijgen, Cardano (ADA) dit voorbeeld op grote schaal zal volgen. Volgens Kaleo zou de prijs van Cardano binnen enkele maanden met meer dan 600% kunnen groeien, als Bitcoin en Ethereum blijven verder stijgen.

Cardano kan met meer dan 600% stijgen

ADA heeft de potentie om op een vergelijkbare manier uit te breken als het op Tron gebaseerde BitTorrent (BTT), zegt Kaleo. BitTorrent steeg gigantisch tussen maart en april van dit jaar met bijna 1000% van $0,001 naar $0,01. Kaleo plaatste de onderstaande grafieken en zei:

“In een wereld waar BTC $100K+ is en ETH $10K+ is, zou het me niet verbazen als Cardano dezelfde stijging als BTT laat zien.”

Cardano

Kaleo is ook optimistisch over de Cardano koers in zijn Bitcoin paar (ADA/BTC), en suggereert dat het op het punt staat een cruciale langetermijnweerstand te doorbreken.

“Ik laat het hier maar bij”, aldus Kaleo.

Cardano

HNT

De tweede altcoin die Kaleo op het oog heeft is (HNT), een gedecentraliseerd netwerk voor Internet of Things (IoT)-apparaten. Volgens Kaleo zien de fundamenten van Helium er ideaal uit. Kaleo plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Tijd om weer aandacht te besteden aan HNT. Een project waar ik al enkele maanden aandacht aan besteed en dat eindelijk klaar lijkt om een ​​stap hogerop te gaan. Solide fundamenten…+ groeiend netwerk + bullmarkt = prijsontdekking.”

HNT

AVAX

De derde altcoin die Kaleo in de gaten houdt is het smart contractplatform Avalance (AVAX). Kaleo zegt dat hoewel AVAX/BTC al aanzienlijk is gestegen, de beweging nog lang niet voorbij is als het een kritieke weerstand kan doorbreken.

“Als je het geluk hebt om een retest van de uitbraak te krijgen, is het misschien geen slecht idee om in te stappen”, aldus Kaleo.

AVAX

Wat je misschien ook leuk vindt?

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!