Deze 5 altcoins kunnen in augustus hard stijgen, stelt analist

Terwijl Bitcoin (BTC) de voorbije dagen een mooie stijging liet optekenen en door een lastige weerstand brak, is het waarschijnlijk dat bepaalde altcoins zullen volgen en mee de hoogte in zullen schieten.

Populaire analist Lark Davis (412k abonnees op YouTube) gaf recent zijn top 5 lijst mee van altcoins die op het punt staan te gaan stijgen.

Ethereum (ETH)

Davis’ lijst begint met Ethereum (ETH). Hij haalt aan dat de voornaamste reden van de stijging bij de nummer 2 cryptomunt, de lancering van de London hardfork op 4 augustus zal zijn. We schreven eerder hier al uitgebreid over. De hardfork zal zorgen voor een verandering in de manier van prijszetting voor de transactiefees. Volgens Davis zal dit een belangrijke drijfveer zijn voor de bulls in de komende maand.

Polygon (MATIC)

Volgende op de lijst is het layer 2 protocol Polygon (MATIC). Het token steeg dit jaar al met 13150%, van $0.02 tot $2.45 en Davis gelooft dat er nog mogelijkheden zijn voor meer groei. Hij noemt zichzelf extreem bullish en voorspelt dat het token misschien nog wel naar $5 of zelfs $10 kan stijgen op korte termijn.

Terra (LUNA)

LUNA, het token van het decentrale betaalnetwerk Terra is de derde coin op de lijst van Davis. Volgens hem zijn er verschillende fundamentele redenen die voor een forse prijsstijging van deze coin kunnen zorgen. Zo is er de langverwachte Columbus-5 upgrade, die de tokenomics helemaal zal herzien en ondersteuning zal bieden voor interchain coins zoals Solana (SOL) en Cosmos (ATOM).

Polkadot (DOT)

Polkadot (DOT) is de vierde coin op Davis’ lijst. Hij verwijst daarom naar de verschillende veilingen die er recent plaatsvonden op het Kusama netwerk. Kusama (KSM) is het zusternetwerk van Polkadot dat vaak dient als testomgeving voor nieuwigheden, vóór ze op het Polkadot netwerk geïmplementeerd worden.

Hij vermoedt dat Polkadot binnenkort zal beginnen met gebruik maken van de parachains en daarvoor vergelijkbare veilingen zal organiseren. In de loop naar de echte lancering van de parachains zal er dan wel eens een enorme hype kunnen ontstaan.

Cardano (ADA)

Cardano (ADA) is de laatste op het lijstje van Davis’ radar for August. De analist stelt vast dat ADA een sterke coin was het voorbije jaar. Met een prijs die niet minder dan x60 gegaan is, is dat misschien zelfs een understatement.

Het Cardano netwerk zal in september eindelijk zijn smart contract implementatie lanceren. Ook bij hen zou dat wel eens dé katalysator kunnen worden die de prijs van ADA de hoogte in zal jagen.

Wil je de video van Lark Davis bekijken? Bekijk hem dan snel hieronder!