PPT analyse

Bulls vs Bears: Populous (PPT) & The Sandbox (SAND) analyses

Voor onze poll voor de afsluit van de week gingen we opzoek naar coins uit de marketplaces. Na de winnaars van afgelopen week, Cardano en Matic, kwamen deze week “The Sandbox” en “Populous” als winnaars uit de bus. Wij gaan hier een mooie samenvatting doen van het sentiment met mogelijke setup voor “Populous” PPT. Willen jullie graag de setup voor Sand of ook de vorige setups nog eens graag bekijken? Bekijk dan zeker de bijhorende video!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Voor nu, wat zegt ons sentiment en marktstructuur allemaal bij PPT vergeleken met de dollar? Wat ons meteen opvalt als we er de volledige chart bijhalen is een zeer lange consolidatiefase gevolgd door een mooie pump up met bijhorende correctie naar beneden toe. Qua algemene marktstructuur nog steeds in een bullish patroon. Er werden geen lower lows gemaakt op weekly chart. Voorlopig zitten we nog steeds wel in die correctie fase naar beneden toe. We zien, net zoals bij Bitcoin, een lange consolidatiefase van een 10-tal weken. Voorlopig geeft mij dit nog geen bevestiging op weekly dat er een eventuele low neergeprint wordt.

Bron: TradingView

Wat ingezoomd op de daily kunnen we dit wel beter waarnemen. Hier verschijnen 2 lows, waarvan de recentere een higher low is. Mischien wat goed nieuws in de maak dus hier? Maar naar welke levels kijken we dan?

Binance

Eerst even terug naar de weekly timeframe om voor de meeste duidelijkheid te zorgen en onze tools erover te zetten. Op onze huidige prijsactie, de grote uittopping kunnen we bij een weerstand meteen een duidelijke zone opmerken. Deze loopt van $4.90 tot net geen $7. Een zeer grote zone dus, maar een zone die nog wel 85% hoger ligt dan de huidige prijs. Mooi potentieel dus uiteraard, op voorwaarde uiteraard dat we de juiste support vinden. Wat kunnen we daaruit afleiden?

We creerde nu door wat candlestickformaties een nieuwe support zone op de weekly aangeduid als een groen blok. Echter ligt er in dat groene blok wel een belangrijk level voor mij, aangeduid me de blauwe lijn. Dit is me toch wel een belangrijk level dat gebroken is geweest.

Dus willen we de low hier houden is de groene zone zeker een must voor mooie reacties op te gaan krijgen. Denk dus maar aan die higher low van de daily. Want halen we het hier op weekly niet zit er door de clean prijsactie naar onder toe nog wel een potentieel in tot bijna $0.17. Een serieuze rit naar beneden nog dus. Onderweg komen we nog wel wat ranges tegen maar die lijken me in dit geval onderdanig tot anders bewezen. Wat is op de daily voor mij een levels om nu te gaan verslaan met die higher low in ons achterhoofd? Hier wil ik voorlopig graag een close zien boven $3.257 om de bevestiging te krijgen van ook een eerste higher high.

Bron: TradingView

Concusie

Op de twee genoemde timeframes maken we een poging om een support uit te bouwen. Op daily zit er al een mooie potentieele structuur in.
Nu tijd om voor stevige reacties en impuls naar boven toe verder door te zetten.

Voor de analyse van The Sandbox (SAND) verwijzen wij jullie graag naar de onderstaande video. Vergeet niet te abonneren op ons kanaal om op de hoogte te blijven van aankomende video’s!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN