Bulls vs Bears

Bulls vs Bears: Polygon (MATIC) & Cardano (ADA) analyses

Ben jij op zoek naar een mooi moment om MATIC in te slaan voor een mooie swingtrade? Voor onze eerst gedeelde aflevering van “Bears vs Bulls” namen we de top 5 van Stijn en mezelf waarop jullie konden stemmen in de poll. Daaruit kwam Cardano (ADA) als winnaar uit de bus en Polygon (MATIC) op positie 2. Willen jullie graag wat meer info en de setup met betrekking tot Cardano? Bekijk dan zeker de onderstaande video!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Voor nu, laten we eens kijken wat MATIC ons zegt. Net zoals velen van de altcoins zien we een zeer grote uittopping. Ook nog steeds een fase van downtrending op de hogere timeframes zonder teken van uitbodeming. En ook het volume gaat nog steeds in compressie. Bij die laatste zien we wel een mooie opleving tegenover de afgelopen 3 weken en dat terwijl we nog een dag of 2 te gaan hebben. Kan die impuls van volume doorstoten om wat belangrijke levels terug te claimen voor het einde van het weekend? Of is dit een move om wat ideale short posities te gaan invullen? En zo ja, naar welke levels kijken we dan?

Bron: TradingView
Binance

Voor diegene die de video bekijken merken jullie alvast op dat we heel wat handige tools hebben om te gaan bepalen waar onze levels zitten. Als we de belangrijkste van deze levels bij elkaar nemen zien we 2 zeer mooie OB’s liggen met nog ongetapte liquiditeit. Voor een mooie swing trade longsetup ben ik dus zeker geintereseerd in deze zone en hoe de reactie daar zal zijn op eventuele lagere timeframes. Die OB’s die ik benoemde liggen in de regio $0.37 tot $0.30 en van $0.23 tot $0.20. Bij de eerstgenoemde krijgen we nog een mooie bevestiging van een EQ dat er net boven ligt en bij onze OB er net onder de low van een range. Mooie confirmatie dus bij onze uitgekozen levels. Krijgen we hier een mooie reactie op, dan vullen we onze bags.

Naar waar kijken we dan als resistance levels en ranges? Zoals jullie zien op de chart begin ik heel wat rood op te merken in de regionen $1.06 tot $1.17 en eigenlijk net hoger tegen $1.22. Deze regio’s bekijkt ik zeker als eerste target mogelijkheid. Wanneer we daar voorbij raken lijkt de weg open te liggen naar de all-time high regio van $1.89 tot $1.98. Stap voor stap dus!

Wat merken we meteen op als we al onze voorgenoemde levels erbij nemen? Voorlopig traden we dichter bij resistance dan bij support. Met een nog steeds bearish sentiment is het voorlopig dus nog even afwachten op reversal met mooie lowball orders op lage niveaus.

Voor de Cardano (ADA) analyse verwijzen wij jullie graag naar de onderstaande video. Vergeet niet te abonneren op ons kanaal om op de hoogte te blijven van aankomende video’s!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN