791 Bitcoin wordt verplaatst na 9 jaar inactiviteit

Een totaal van 791 Bitcoin (BTC), die al meer dan negen jaar inactief was, is onlangs verplaatst. De munten werden verplaatst van een adres dat in 2012 relatief actief was, toen de Bitcoin koers tussen $5 en $15 schommelde.

Gegevens van de blockchain laten zien dat het adres medio 2012 het meest actief was, toen BTC rond de $5,15 handelde. De nummer één cryptocurrency is echter sinds die tijd met meer dan 630.000% in waarde gestegen tot $33.000, zelfs na een daling van de all-time high van bijna $64.000.

Binance

In 2012 waren de 791 BTC iets meer dan $4.000 waard, terwijl ze nu meer dan $26,1 miljoen waard zijn. De fondsen die de Bitcoin-whale verplaatste, lijken niet afkomstig te zijn van blokbeloningen, wat Bitcoin-mining indiceert, hoewel ze allemaal op dat adres hadden kunnen worden geconsolideerd.

Het is echter wel opvallend dat het adres de Bitcoin Cash (BCH), die het ontving van de hard fork van augustus 2017 voor het vasthouden van BTC, nog niet verplaatst. Het grootste deel van de verplaatste BTC bevindt zich op een adres dat voorheen ongebruikt was, terwijl ongeveer 100 BTC werd verplaatst naar actieve adressen die bij een cryptocurrency-beurs zouden kunnen horen.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!