Lark Davis zegt dat hij optimistisch is over de volgende drie cryptocurrencies

Cryptocurrency-handelaar Lark Davis heeft in een recente video aangegeven dat hij optimistisch is over Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Polkadot (DOT). Ondanks het feit dat Bitcoin met circa 50% is gedaald van zijn hoogste punt ooit van $64,854, is zijn visie op BTC niet veranderd en blijft hij optimistisch over de koningsmunt. Davis zei:

“Mijn proefschrift over Bitcoin is niet veranderd. Ik geloof nog steeds dat Bitcoin goud 2.0 is. Het is een inflatiehedge, een fantastisch en schaars bezit. Ik denk nog steeds dat Bitcoin op een gegeven moment honderdduizenden dollars per munt waard zal zijn.

Na zijn optimistisme over Bitcoin ging Davis verder met Ethereum. Hij zei waarom hij optimistisch blijft over Ethereum en benoemde de belangrijkste fundamenten van ETH. Volgens Davis zijn er verschillende redenen om positief te blijven over Ethereum.

“Er zijn zoveel katalysatoren: de switch naar proof-of-stake (PoS), [ETH] 2.0, [gedecentraliseerde financiën], [non-fungible tokens], EIP-1559 en nog veel, veel meer. Ik ben super, super-bullish op Ethereum”, aldus Lark Davis.

Binance

Davis ging vervolgens verder met Polkadot waar hij enorm positief over is, ondanks dat de toestand van de cryptomarkt niet ideaal is en de prijs ervan flink is gedaald. Hij benoemde een paar belangrijke bullish fundamentals, waaronder zijn “canary netwerk” en Kusama (KSM), dat zowel parachain-veilingen als zijn eigen veilingen zal lanceren.

“Ik ben nog steeds erg optimistisch over de toekomst van Polkadot. We zien de Kusama-parachains nu daadwerkelijk lanceren. Het is eigenlijk super-bullish, want als je kijkt naar wat er voor Kusama is gebeurd – En ik denk dat nu meer dan 10% van het totale aanbod van Kusama is gebonden aan deze parachain-veilingen. Dit is naar mijn mening erg optimistisch voor de komende Polkdadot-parachainveilingen.”

In een eerder artikel die wij schreven sprak Davis al over Polkadot en Kusama. Twee ecosystemen waarvan hij denkt dat ze het potentieel hebben om op korte termijn met 100x te stijgen. Daarnaast benoemde hij nog een aantal andere low cap munten waarvan hij denkt dat deze op korte termijn flink kunnen stijgen.

Bekijk de volledige video hieronder:

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!