Deze low-cap munten staan op het punt om met 100x te stijgen, aldus Lark Davis

De veelgevolgde cryptocurrency-handelaar Lark Davis heeft in een recente video een aantal low-cap cryptocurrencies besproken binnen de Polkadot (DOT) en Kusama (KSM) ecosystemen waarvan hij denkt dat ze het potentieel hebben om op korte termijn met 100x te stijgen.

Hij begon met aangeven dat dat Polkadot en Kusama, het testnet voor Polkadot, op het punt staan om hun parachains lanceren, wat een grote ontwikkeling is voor beide projecten.

Parachains op beide platforms zijn een vorm van aangepaste blockchain die toepassingsspecifiek is en die communiceert met het hoofdnetwerk dat bekend staat als de relaisketen. Parachains geven applicaties die zijn gebouwd op Polkadot en Kusama smart contract-functionaliteit.

Interessante opkomende projecten

Vervolgens ging Davis verder met het identificeren van interessante cryptocurrencies die binnenkort gelanceerd moeten worden op beide ecosystemen.

Hij begon zijn lijst met het gedecentraliseerde finance (DeFi) -netwerk Karura (KAR), dat $100 miljoen aan investeringen ophaalde voorafgaand aan de Kusama-parachain-veilingen. Karura heeft het bedrag opgehaald in de vorm van KSM, die vervolgens op het Kusama-netwerk zal worden ingezet om een ​​parachain-slot veilig te stellen.

Een andere troef die het waarschijnlijk goed zal doen in zijn crowdfundingperiode is Moonbeam Network (GLMR), een brug van Polkadot naar Ethereum. Moonriver is de Kusama-versie van het project en fungeert als een brug tussen Kusama en Ethereum.

Interessante bestaande munten

Davis ging vervolgens verder met het noemen van de op Polkadot gebaseerde cryptocurrencies die al gelanceerd zijn en het goed zouden kunnen doen op het hoogtepunt van al het bullish Kusama- en Polkadot-nieuws.

Gedecentraliseerd verzekeringsproject Bridge Mutual Insurance (BMI) is één van de lange termijn investeringen van Davis. De analist merkte op dat BMI werkt aan interoperabiliteit en zich in een zeer ondergewaardeerde sector van de cryptomarkt bevindt. Bovendien lanceert BMI binnenkort zijn belangrijkste project en “het zou de volgende grote verzekeringsspeler kunnen zijn”, aldus Davis.

De volgende is de cross-chain geautomatiseerde marktmaker Demodyfi (DMOD), die zojuist is gelanceerd op Uniswap (UNI). Het is een Uniswap-achtig protocol, maar gebouwd op de eerder genoemde Moonbeam, de op Polkadot gebaseerde brug. Volgens Davis positioneert Demodyfi zich goed om een ​​groot deel van de liquiditeit in de markt te veroveren, aangezien het streeft naar toegang tot zowel op Ethereum als op Polkadot gebaseerde liquiditeit.

De volgende is Kylin Network (KLY), een “Polkadot-specifieke oracle-oplossing”, aldus Davis. Hij zei het volgende hierover:

“Gedecentraliseerde finance kunnen niet werken zonder oracles… Kylin heeft een Web 3 Foundation-subsidie ​​ontvangen, wat in de Polkadot-wereld behoorlijk groot nieuws is. Chainlink is duidelijk de leider als het gaat om de oracle-ruimte, maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor andere projecten om marktaandeel te veroveren.”

Splyt (SHOPX) is een andere munt die Davis in de gaten houdt terwijl het Polkadot-ecosysteem opwarmt. Splyt probeert NFT’s in de wereldwijde toeleveringsketen te brengen en probeert de use-case van de opkomende sector uit te breiden.

Tot slot noemt Davis Konomi Network (KONO), een gedecentraliseerde geldmarkt. Davis vergeleek het project met het DeFi-protocol Aave, dat een marktkapitalisatie van een miljard dollar heeft, aangezien Konomi gebruikers ook in staat stelt geld te lenen of uit te lenen aan de wereld. Hij zei het volgende:

“Als belegger wil je de volgende Aave hebben voordat het de volgende Aave wordt en Konomi staat momenteel op hun testnet.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!