Bitcoin bullmarkt

Analist verwacht hervatting van de bullmarkt in begin 2022

De veelgevolgde cryptocurrency-handelaar Jack Sparrow, die tevens vorig jaar nauwkeurig de stijging van BTC tot $19.000 voorspelde, vertelde recentelijk aan zijn 203.600 Twitter-volgers dat hij zichzelf positioneert om te profiteren van een mogelijke enorme Bitcoin-stijging naar $380.000. Hij tweette het volgende:

“Als deze BTC-cyclus een vergelijkbaar rendement oplevert in een vergelijkbare hoeveelheid tijd als de vorige cyclus, dan is dit letterlijk hoe de grafiek eruit zou kunnen zien.

Perspectief is belangrijk. Mensen noemden me onlangs een perma-beer, maar het enige wat ik echt doe, is wachten op mijn positie voor deze mogelijkheid.”

Binance

Tijdens de boomcyclus van 2017 corrigeerde Bitcoin van bijna $5.000 naar $2.900 voordat het een snelle stijging tot $20.000 veroorzaakte. Jack stelt dat als Bitcoin zich in een vergelijkbare fase van de bullmarkt bevindt, er een rally van 1.000% in het verschiet ligt. Dit is dan ook de reden waarom hij op de lange termijn optimistisch is gebleven, zelfs na de uitverkoop van mei:

“Ik denk dat we een 5e golf missen en dat het zeer waarschijnlijk is dat de correctie sinds $65.000 onze 4e golfcorrectie is. Bull is naar mijn mening nog niet voorbij, en het spel is om te overleven terwijl je geduldig het risico opbouwt om te profiteen van de 5e golf. ”

Op de middellange termijn verwacht Jack dat Bitcoin de komende maanden zal blijven consolideren voordat de bullmarkt rond het begin van 2022 wordt hervat.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN