Veel gevolgde handelaar enorm bullish op Cardano en tipt drie ‘kleine’ cryptocurrencies

De veelgevolgde cryptohandelaar, in de branche bekend als Capo, heeft recentelijk met zijn 134.000 Twitter-volgers zijn optimistische kijk op Cardano (ADA) en drie relatief onbekende cryptocurrencies gedeeld.

Hij begon met stellen dat hij pijnlijk optimistisch is over de toekomst van de ‘Ethereum-killer’ Cardano. Hij tweette het volgende:

“Ik ben zo optimistisch over ADA dat het pijn doet.”

De handelaar deelde verder dat Cardano een van zijn grootste crypto-holdings is en dat hij het momenteel als een superieure gok dan Bitcoin en Ethereum beschouwt:

“ETH ziet er echter beter uit dan BTC. En ADA ziet er beter uit dan ETH. ADA blijft nu een van mijn grootste investeringen.”

Naast Cardano tipte Capo drie andere cryptocurrencies die hij in de gaten houdt. Zo gaf hij aan dat hij World Token (WORLD) nauwlettend volgt, dat probeert een one-stop digitale marktplaats te creëren voor alle digitale items. Capo zei dat zodra WORLD boven de 0,000027 komt tegen Ethereum (WORLD/ETH), het van de grond kan komen:

“Nog steeds wachten op de trigger (blauwe pijl) – de basis is goed, maar het toont nog geen kracht.”

De handelaar is ook optimistisch over het schaalbare, ontwikkelaarvriendelijke smart contract-platform TomoChain (TOMO) tegen Bitcoin (TOMO/BTC). De analist deelde een grafiek waarin TOMO het komende jaar met bijna 600% stijgt ten opzichte van BTC:

Tot slot deelde Capo dat hij optimistisch is over het gedecentraliseerd, interoperabel cloud computing-project Phala Network (PHA). Hij gafaan dat hij denkt dat PHA, met een marktkapitalisatie van iets meer dan $100 miljoen, in de voetsporen zou kunnen treden van Quant, één van de eerste interoperabele blockchains, die momenteel een marktkapitalisatie van meer dan $800 miljoen heeft. Hij tweette:

“PHA staat op het punt om een QNT te doen. Ik geef het maar even aan.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!