Raoul Pal gokt op dit soort cryptocurrencies

Voormalig hoofd van Goldman Sachs en huidige CEO van Real Vision, Raoul Pal, heeft in een recent interview met CryptoInsightUK aangegeven dat hij gokt op twee specifieke sub-secties van cryptocurrencies. Hij gaf verder aan dat hij zijn portefeuille heeft geoptimaliseerd op basis van waar hij denkt dat de crypto-ruimte naartoe gaat.

Pal beweerde in het gesprek dat hij denkt dat de metaverse is “waar alles heen gaat.” De metaverse kan losjes worden gedefinieerd als een virtuele gedeelde ruimte, gecreëerd door internet, augmented reality of andere gedeelde ecosystemen. Metaverse-activa omvatten non-fungible tokens (NFT’s), virtuele percelen en andere digitale verzamelobjecten.

Daarnaast werd ook duidelijk dat hij ook optimistisch is over sociale tokens – munten die worden ondersteund door een merk, organisatie of een persoon. Hij gaf het volgende aan:

“Ik begon meer macro-weddenschappen te plaatsen op waar ik dacht dat de ruimte naartoe ging. Dus ik probeer intelligenter te zijn dan alleen een mandje, ik heb nog steeds het mandje gehouden, maar mijn weddenschappen gaan naar de metaverse en sociale tokens, en community-tokens, waarvan ik denk dat het een enorm, enorm ontwrichtend bedrijfsmodel zal zijn, en ik denk dat de metaverse is waar alles heen gaat. Dus dat is een beetje hoe ik het heb gespeeld. Nu zit ik ongeveer voor in 25% Bitcoin, 55% Ethereum en 20% in alle andere dingen.”

Het bedrijf van Pal, Real Vision, onthulde in het weekend een bijgewerkte portfolio, waaruit bleek dat het bedrijf een nieuwe allocatie van 3,66% had in Chiliz (CHZ). Dit geeft aan dat Raoul Pal serieus gelooft dat NFT’s de toekomst zijn en geen hype.

Als het gaat om de cryptocurrency-markt in het algemeen, werd eerder al duidelijk dat Pal optimistisch is over de markt, maar ook dat de ontluikende ruimte zich op een cruciaal keerpunt bevindt. Volgens hem is de huidige prijsactie van Bitcoin een kopie van de enorme correctie in 2013, net voordat de Bitcoin koers een parabolische rally van 900% maakte van $100 naar $1.000.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!