Bitcoin

Bitcoin-upgrade Taproot zal BTC naar nieuwe hoogtepunten sturen

Crypto-handelaar Tyler Swope heeft gezegd dat de nieuwste Bitcoin upgrade Taproot een katalysator kan zijn voor de Bitcoin koers om naar nieuwe hoogtepunten te stijgen. In zijn nieuwste video gaf Swope aan dat Taproot misschien wel een van de beste ontwikkelingen is voor BTC.

Het Taproot-voorstel werd in januari 2018 geïntroduceerd door softwareontwikkelaar en Bitcoin Core-bijdrager Gregory Maxwell. Taproot wil BTC helpen schalen en maakt smart contracts goedkoper en kleiner. Bovendien zal Taproot Bitcoin-transacties meer privé maken.

“Dit is geweldig voor Bitcoin. Ik bedoel, het is een van de beste nieuws ooit omdat Bitcoin op het punt staat privacy te krijgen en het staat op het punt een aantal complexere slimme contracten te krijgen waardoor het veel meer dingen kan doen. Er komt een groot gesprek aan. Ik ben extreem optimistisch over Ethereum“, aldus Tyler Swope.

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

Ik zei dat ik een deel van mijn Bitcoin voor Ethereum verkoop, en dat heb ik ook gedaan. Ik pakte een goede stapel Ethereum met een deel van mijn Bitcoin. Maar ik bedoel, er zijn delen van mij die denken van ‘Was dat een goed idee?’ Ik denk dat het een goed idee is voor de korte tot middellange termijn, maar op de lange termijn kan Bitcoin nog steeds winnen.”

Bitcoin koers zal richting $80.000 stijgen door Taproot

Taproot zal in november worden geactiveerd. Swope merkte op dat de marktkapitalisatie van BTC waarschijnlijk in het bereik van $1,5 biljoen zal zijn. Dit komt neer op een Bitcoin koers van ongeveer $80.000.

“Deze upgrade zal waarschijnlijk plaatsvinden wanneer BTC weer in de biljoenen zit. Misschien zelfs als $1,5 biljoen alleen. Bitcoin zal zelf $1,5 biljoen verdienen rond de tijd dat deze upgrade live gaat. Maar de upgrade zit opgesloten in jullie.”

Tyler Swope maakte in een eerdere video bekend dat de Bitcoin koers in december tussen $100.000 en $200.000 zal liggen. Hij voorspelde ook de exacte datum waarop BTC op $150.000 zal staan en zei: 15 december 2021.

“De top voor deze cyclus zal in december 2021 tussen $100.000 en $200.000 liggen. Dit is en is mijn voorspelling voor een lange tijd geweest. Maar als ik je een specifiek aantal en een specifieke dag zou moeten geven, wat dacht je van hier: $150.000 voor 15 december 2021“, aldus Tyler Swope.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN