Bullmarkt

Grote crypto-investeerder denkt dat de bullmarkt nog niet voorbij is en geeft advies

Een bekende grote cryptocurrency-investeerder, genaamd Crypto Messiah, heeft recentelijk aan zijn 132.000 Twitter-volgers aangegeven dat hij zich klaarmaakt om te investeren te midden van de aanhoudende correctie op de markten. Daarnaast gaf hij aan dat hij groots inzet op twee onder-de-radar low-cap cryptocurrencies.

Goede DCA in-en-out is belangrijk

In een tweetstorm adviseerde de analist dat investeerders niet de moeite moeten nemen om dipjes te kopen en topjes te verkopen. Hij adviseerde hen om een goede dollar cost averaging (DCA) toe te passen. Hij tweette het volgende:

“Je zult nooit de bodem kopen … en je zult nooit de bovenkant verkopen. Gemiddeld in/uit is de enige manier om dit te doen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we nog niet de laatste ‘productieve activa’ hebben gezien. Ik heb er ook alle vertrouwen in dat deze gedecentraliseerde financiële (DeFi) bear [markt] niet voort zal duren. Ik ben hier om de tranen te kopen.”

El Salvador kan het startsein zijn voor Bitcoin-adoptie

Wat Bitcoin betreft, lijkt het erop dat Crypto Messiah nog steeds optimistisch is over koningsmunt. Vorige week, in een aflevering van Delta-Fi, beweerde de analist dat El Salvador waarschijnlijk de eerste dominosteen zou zijn die zou vallen in een grote trend van wereldwijde acceptatie van Bitcoin. Hij zei het volgende:

“Het is de eerste dominosteen in een reeks van veel rechteloze landen en misschien ook andere landen die hun afhankelijkheid van Amerikaanse dollars willen verminderen. Binnenkomen en zeggen: ‘Hé, we willen met Bitcoin gaan. We willen voor ons land gaan met een valuta die niet kan worden gemanipuleerd, die niet kan worden gecontroleerd …’

Het is best een interessante situatie, want ik hoor dat het IMF (Internationaal Monetair Fonds) binnenkort een ontmoeting heeft met de president van El Salvador, en daar zullen ze vast niet blij mee zijn. Dus aan de positieve kant, dit zou het startsein kunnen zijn dat over de hele wereld wordt gehoord. Ik begrijp dat het BBP (bruto binnenlands product) van El Salvador vrijwel hetzelfde is als de marktkapitalisatie van Dogecoin (DOGE), maar tegelijkertijd is het feit dat dit is gebeurd enorm, en verschillende andere landen die rechtenloos zijn zullen volgen.”

Niet het einde van DeFi

Crypto Messiah gaf tevens aan dat hij de DeFi-index in de gaten houdt, een gewogen gemiddelde van 25 van de grootste gedecentraliseerde financiële (DeFi) munten, vergelijkbaar met de S&P500- of Dow Jones-index.

De whale zei vervolgens dat, zodra de DeFi-index een definitief ondersteuningsniveau van bijna 6000 bereikt, hij ernaar streeft om long te gaan:

“Hier is mijn plan … of het een goed of een slecht plan blijkt te zijn, moet nog blijken. Ik kijk naar de FTX defiperp. Wanneer/als we hier komen … zullen mensen in doodsangst zijn. Ik zal kopen. Solide samenvloeiing tussen vorige dieptepunten/bull-trendlijn. 2 sigma onder de jaarlijkse vwap (Volume-gewogen gemiddelde prijs). Ik hoop op een omkering.”

Deze low-cap cryptocurrencies moet je in de gaten houden

De crypto-veteraan onthulde vervolgens de enige twee low-cap cryptocurrencies waarin hij zwaar investeert wanneer de uitverkoop plaatsvindt:

“Doelstellingen voor bloedaankopen zijn ALPHA/ROOK. Niks anders. Geconcentreerd houden. Het nauwlettend volgen.”

Alpha Finance (ALPHA) is een ecosysteem van DeFi-producten die gericht zijn op het aanpakken van de beperkte beschikbaarheid van producten buiten het Ethereum-netwerk, evenals het gebrek aan liquiditeit op gedecentraliseerde beurzen (DEX’s). Op het moment van schrijven staat ALPHA ongeveer op $0,58.

KeeperDAO (ROOK) is een gedecentraliseerde organisatie (DAO) die liquiditeit verschaft aan markten van op smart contracts gebaseerde oplossingen. Op het moment van schrijven staat ROOK ongeveer op $148.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN