Bitcoin geldautomaten

Kan Bitcoin $40.000 omzetten in support?

Het weekend begon positief voor de Bitcoin (BTC) koers en de koers steeg in de nacht van vrijdag op zaterdag boven het $37.000 niveau. Bitcoin kon deze stijging helaas niet lang vasthouden, waardoor de koers zaterdagavond onder het $35.000 niveau daalde. Vandaag lijkt de Bitcoin koers zich lichtjes te herpakken en bewegen we rondom het $36.000 niveau.

Ondanks het feit dat Bitcoin moeite heeft om sinds eind mei boven $40.000 te stijgen blijven analisten optimistisch. Mike McGlone, senior grondstoffenstrateeg van Bloomberg, heeft onlangs gezegd dat Bitcoin waarschijnlijk eerder de $100.000 zal bereiken in 2021, dan dat het naar $20.000 zal dalen.

Bitcoin koers moet $40.000 omzetten naar support

Volgens de bekende Nederlands cryptocurrency analist CryptoMichaël is het cruciaal dat Bitcoin $40.000 omzet in support willen we bullish blijven en kunnen doorstijgen. In de grafiek die hij deelde liet hij zien dat Bitcoin enkele keren eerder $40.000 niet kon omzetten in support. CryptoMichaël gaf verder aan dat als we niet bearish willen worden, we het gebied van $34.000 moeten behouden. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Het kritieke level kon niet worden omgedraaid voor support #Bitcoin. Laten we eens kijken of het gebied tussen $34.000 en 34.900 stand kan houden voor ondersteuning en/of een doorbraak boven $37.500 kan plaatsvinden.”

Bitcoin koers

Binnenkort zullen we het $40.000 niveau testen

Cryptocurrency trader @PostyXBT, met meer dan 50.000 volgers op Twitter, gaf onlangs aan dat Bitcoin op korte termijn weer het niveau van $40.000 zal testen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Als dit een nieuwe higher low is bij de support van deze pennant, dan verwacht ik dat we [Bitcoin] de komende dagen opnieuw proberen $40k te breken. Ik ben gewoon blij dat ik de beslissing heb genomen om de afgelopen twee weekenden een pauze te nemen, terwijl de prijsactie er zo uitziet.”

Bitcoin koers

President van El Salvador wil wetvoorstel indienen voor Bitcoin

Dit weekend werd tijdens het Bitcoin 2021 evenement bekendgemaakt, dat de president van El Salvador, Nayib Bukele, volgende week een wet zal invoeren die Bitcoin tot een legale vorm van geld in het land zal maken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN