Ethereum koers

Ethereum koers staat op het punt om uit te breken, aldus analist

De Ethereum koers is de laatste dagen weer flink gestegen. De nummer twee cryptocurrency heeft tot op heden een gestage bull-run laten zien. De munt staat echter op het punt om binnenkort de bovenste barrières te doorbreken. De Ethereum koers heeft deze niveaus aanvankelijk een paar keer getest, maar werd jammerlijk afgewezen en zakte naar de niveaus onder $1800. Het activum herwon echter het bullish momentum en begon al snel met een herstel.

Zoals gezegd staat de prijs momenteel op het punt om cruciale niveaus te testen. De populaire Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe gaf aan dat, als de huidige niveaus met succes worden getest, de volgende stop boven de $3000 zou zijn. Hij tweette het volgende:

“Ethereum wil de weerstandszone rond $2.900 doorbreken. We zijn opwaarts aan het grinden met hogere dieptepunten en meerdere tests van de weerstand. Breken we door de weerstand dan is $3.400 de volgende stop.”

Volgens de grafiek die door de analist is gepubliceerd, hield ETH de onderstaande ondersteuningszones op $1974 en $2147 tijdens de vorige dumps. De weerstandsniveaus bleven hetzelfde, terwijl de steunniveaus later verhoogden. Bovendien hebben meerdere afwijzingen op weerstandsniveaus ze versterkt om cruciale zones te worden. Daarom is een sterke uitbraak momenteel hetgeen waar we op wachten.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN