bitcoin koers

Gaat Bitcoin de bullish trend dan toch doorzetten?

De Bitcoin koers beweegt inmiddels al meer dan een week tussen het $33.000 en $38.000 niveau. Bitcoin bulls lijken vooralsnog moeite te hebben om BTC boven het psychologische niveau van $40.000 te krijgen. De enorme uitverkoop die begin mei begon heeft voor veel verwarring gezorgd onder investeerders. Velen vragen zich af of we in de komende tijd een bull- of bear trend kunnen verwachten.

Als het aan crypto-analist Willy Woo ligt zitten we niet in een bearmarkt, ondanks het feit dat de koningsmunt van $58.000 tot $30.000 is gedaald. Bitcoin whales lijken in ieder geval flink te profiteren van de enorme BTC uitverkoop. Volgens Chainalysis-hoofdeconoom Philip Gradwell, kochten Bitcoin whales onlangs nog 77.000 BTC, een bedrag dat iets meer dan $3 miljard waard was.

Wat zijn de Bitcoin koersverwachtingen op korte termijn?

Cryptocurrency trader @Traderkoz op Twitter is vooralsnog bearish op Bitcoin voor op de korte termijn. In een nieuwe tweet gaf de trader aan dat hij denkt dat de Bitcoin koers nog richting het $33.000 niveau zal dalen. Hij zei:

“Ik heb nog steeds een short openstaan en de prijs consolideert net boven de midrange van maandag en de weekly open. Als we de weekly verliezen zijn mijn targets de $34.200 en $33.400. Idee is ongeldig boven de maandelijkse open en maandag high.”

Bitcoin koers

In gesprek met Daan van Benelux Crypto (klik hier voor zijn Telegram kanaal) vroegen wij hem om zijn visie op de Bitcoin koers. Hij zei:

“Afgelopen dagen hebben we geranged in de gemarkeerde regio. De dips zijn opgekocht en na het maken van een aan higher lows lijkt het er nu op dat we de fib 0.236 aan het doorbreken zijn. Dat valt immers ook samen met een trendline (resistance) die als sinds mid-mei loopt. Voor nu zouden we een 4hr close boven de $37.000 willen zien en dan is de verwachting dat de bullish trend zich voor nu zal voortzetten.”

Bitcoin koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN