Michaël van de Poppe ziet veel potentie in deze cryptocurrency

De bekende Nederlandse cryptocurrency-analist en -handelaar Michaël van de Poppe heeft in diverse recentelijke tweets aangegeven dat hij naar een bepaalde cryptocurrency kijkt waarvan hij denkt dat die in de komende tijd flink kan gaan stijgen. Daarnaast gaf hij zijn visie op de Ethereum koers en Bitcoin koers.

Allereerst gaan we de tweets behandelen over Ethereum (ETH). Michaël van de Poppe gaf aan dat het toonaangevende smart contract-platform ondersteuning moet vinden op ongeveer $2.000 om een ​​sterke bounce te veroorzaken. Hij zei het volgende:

“Het cruciale gebied voor Ethereum is dat hele blok op het wekelijkse tijdsbestek. Het moet stand houden voor elk opwaarts potentiëel.”

Vervolgens tweette hij gisteren het volgende:

“Ethereum voor $2.600 is best aardig, vooral gezien het BTC-paar het goed doet.”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Binance-GIF.gif

Wat Bitcoin (BTC) betreft, zegt de cryptohandelaar dat de Bitcoin koers vanuit een langetermijnperspectief nog steeds klaar is om een ​​nieuwe recordhoogte te bereiken. Hij tweette het volgende:

“Zoom bij twijfel uit. Bitcoin heeft vergelijkbare correcties gezien tijdens de cyclus 2011-2014 en ook zware correcties in de recente cyclus. Daarna enorme nieuwe all-time highs.”

Tevens sprak hij ook over de huidige staat van de markt. De analist gaf aan dat de huidige markt saai kan zijn, maar dat je zeker niet moet besluiten om met verlies te verkopen:

“Op dit moment komen we in het stadium waarin de markt behoorlijk saai wordt. En in dat stadium besluiten, mensen die onder water staan, te verkopen omdat de markt niets doet. Mensen deden dit ook met BTC voor $4.000. Heb geduld. Het sentiment is tijdelijk.”

Tot slot een nieuwe tweet vertelde de bekende analist zijn 326.400 volgers dat Chainlink (LINK) samen met de hele gedecentraliseerde oracle-markt veel mensen zal gaan verrassen. Hij tweette het volgende:

“Chainlink is één van de sterkste troeven die er zijn, denk ik. Het zal veel mensen verbazen. De hele oracle-branche.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!