Crypto YouTubers

DAO-projecten zijn ‘the next big thing’, aldus Tyler Swope

De bekende cryptocurrency-analist Tyler Swope gaf in een recente YouTube-video zijn mening over welke cryptocurrency-projecten ‘the next big thing’ kunnen zijn in de markt. Hij gaf aan dat gedecentraliseerde autonome organisaties (DAO’s) de volgende projecten kunnen zijn die van de grond gaan komen, na gedecentraliseerde finance (DeFi) en non-fungible tokens (NFT’s).

Hij gaf aan dat een DAO “een organisatie is die wordt gerund, beheerd en bestuurd door zijn gelijken”. Dit is “allemaal anoniem gemaakt door middel van smart contracts.” Hij zei verder:

“Eerst hadden DeFi-munten de hype. Toen waren het NFT-crypto’s. DAO-altcoins zijn de volgende hype en zullen toenemen … Sinds augustus vorig jaar bedroeg de TVL van DAO iets meer dan $55 miljoen. Gedurende de negen maanden tot op de dag van vandaag is DAO TVL gegroeid en komt nu uit op iets minder dan $1 miljard.”

ProBit

Hij ging verder met:

“DeFi en DAO’s gaan hand in hand. Dus naar mijn mening zal TVL in DAO’s dit jaar zijn doorbraak hebben. Omdat bijna elk DeFi-protocol naar het DAO-model beweegt.”

Een van de op DAO gebaseerde projecten die Swope volgt is Habitat (HBT), waar hij ook over sprak in een video die hij op 3 mei uitbracht. Swope zegt dat Habitat “een laag van een gemeenschapsorganisatie is die bovenop een optimistisch pakket is gebouwd”.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN