JPMorgan Bitcoin

CME lanceert Micro Bitcoin Futures (MBT)

Chicago Mercantile Exchange (CME) Group, ‘s werelds toonaangevende derivatenmarkt, heeft de lancering van Micro Bitcoin Futures (MBT) aangekondigd, die 1/10 van de Bitcoin-waarde zouden bedragen. Het nieuwe product belooft instellingen een efficiënte manier te bieden om te investeren in één van de snelstgroeiende activa van de wereld.

Tim McCourt, CME Group Global Head of Equity Index and Alternative Investment Products, gaf commentaar op de lancering van de Micro Bitcoin Futures en zei:

“De introductie van Micro Bitcoin Futures reageert direct op de vraag naar kleinere contracten van een breed scala aan klanten en biedt nog meer keuze en precisie in de manier waarop deelnemers gereguleerde Bitcoin-futures transparant en efficiënt kunnen verhandelen.”

ProBit

De CME Group onderscheidde zich eerder in 2017 al door de lancering van ‘s werelds eerste Bitcoin Futures op het hoogtepunt van de laatste bull run. De lancering van de Micro Bitcoin Futures zou het productaanbod van de groep diversifiëren, waaronder ook Bitcoin-futures en -opties en de meest recente Ether-futures.

De Bitcoin en Ethereum producten van CME zijn enkele van de meest gewilde cryptoderivaten ter wereld. Volgens het datadashboard van The Block is de totale open interest in de Bitcoin-futures van CME momenteel de op twee na grootste, met bijna $2,5 miljard.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN