Bitcoin mining map

Bitcoin-miners verdienden vorige maand $1,7 miljard

Volgens nieuwe gegevens hebben Bitcoin-miners in de maand april ruim $1,7 miljard aan inkomsten binnengehaald, wat een kleine daling is vergeleken met de $1,75 miljard die miners in de maand maart wisten te verdienen, zoals weergegeven in de onderstaande grafiek.

Bron: The Block

De Bitcoin-miners werden gesteund door de prestaties van de Bitcoin koers, die vorige maand een all-time high boven van meer dan $64.000 wist te realiseren. De munt daalde echter kort daarna naar een dieptepunt van ongeveer $48.000, vanwege het slechte nieuws omtrent de voorgestelde belastingverhoging in de Verenigde Staten. De Bitcoin koers wist echter snel weer te herstellen en staat op het moment van schrijven op ongeveer $56.300.

ProBit

Hoe dan ook, wisten Bitcoin-miners nog steeds te profiteren van de markt. Volgens de beschikbare gegevens was ongeveer 14,51% van de inkomsten in april afkomstig van transactiekosten – ongeveer $247 miljoen. Dit cijfer vertegenwoordigt de hoogste verhouding tussen vergoeding en inkomsten sinds begin 2018.

Bron: The Block

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN