Ethereum

Ethereum koers begint aan een nieuwe rally

De Ethereum (ETH) koers begon vorige week dinsdag aan een opwaartse beweging en dit zorgde ervoor dat ETH op 22 april een nieuw hoogtepunt bereikte. Kort na het bereiken van het nieuwe hoogtepunt gooide Bitcoin roet in het eten. De koningsmunt daalde onder het psychologische niveau van $50.000, waardoor de meeste altcoins rood kleurden en de winsten die Ethereum boekte in een kort tijdsbestek werden gewist.

Ethereum is de week goed begonnen!

De Ethereum koers heeft vandaag weer een sterke opwaartse beweging laten zien en de koers is in de laatste 24 uur met meer dan 10% gestegen. ETH wordt nu boven $2.450 verhandeld. Het is cruciaal dat ETH erin slaagt om zijn winsten boven $2.500 uit te breiden, anders kan er als gevolg een correctie plaatsvinden.

Gemakkelijk en snel Ethereum kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten!

Ethereum koers weer op weg naar een ATH?

Cryptocurrency trader en analist, Daan van Benelux Crypto, gaf in gesprek met ons aan dat hij bullish is op de Ethereum koers. Hij merkte op dat er veel price-action heeft plaatsgevonden in de afgelopen dagen. Ook gaf hij aan dat we in eerste instantie onder het gemarkeerd deel (v.d. fib 0.236) zijn gevallen, maar binnen een paar dagen weer naar boven uitgebroken.

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Op de RSI zijn we ook netjes uit een driehoekje gebroken en een nieuwe trend gestart. Op de Mac-D zien we dat er een bullish cross heeft plaatsgevonden en we nu mooi in de bullish zone bewegen. Al met al, Ethereum ziet er netjes uit voor een continuation van de uptrend.”

Ethereum koers

Join hier het Telegram kanaal van Beneluxcrypto

ProBit

Aantal Ethereum in depositcontract van ETH 2.0 bereikt nieuw hoogtepunt

Gegevens van Glassnode laten zien dat het aantal Ethereum dat in het depositocontract van ETH 2.0 is gestort, zojuist een nieuw hoogtepunt heeft bereikt van 3.950.786 miljard ETH. In februari was dit getal $3.066.914 miljard ETH en het aantal ETH heeft zich in twee maanden tijd bijna met een miljard verdubbeld. Dit toont maar eens aan dat Ethereum investeerders optimistisch zijn op de lange termijn. Bovendien kan de langverwachte EIP-1559-upgrade, die gepland staat voor 14 juli, een katalysator zijn voor de Ethereum koers.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN