Ethereum nieuws

Ethereum koers bereikt nieuw hoogtepunt, zit er meer in?

Het is de Ethereum koers vandaag gelukt om een nieuw hoogtepunt te bereiken van $2.594. Gegevens van CoinGecko laten zien dat de marktkapitalisatie van Ethereum bijna de drempel van $300 miljard heeft overschreden.

Het was afgelopen weekend nog even schrikken geblazen toen de Ethereum koers met meer dan 19% zakte, maar ondanks de daling gaven verschillende analisten aan dat het ETH / BTC-paar er nog steeds enorm bullish uitziet. Dit gaf enigszins vertrouwen dat het goed zou moeten komen met de koers. Het leek dus ook slechts een kwestie van tijd voordat ETH een nieuw hoogtepunt zou neerzetten.

Gemakkelijk en snel Ethereum kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten!

Aantal ETH op beurzen blijft dalen

Gegevens van CryptoQuant, een in Zuid-Korea gebaseerd blockchain-analyseplatform, laten zien dat er een positieve correlatie is tussen de stijgende koersen van Ethereum en zijn afnemende reserves op crypto-exchanges. Crypto-analist Joseph Young deelde onlangs de onderstaande grafiek en zei:

“Ethereum aanbod op beurzen blijft dalen. $ETH staat nu op $2.500.”

Analisten denken dat de Ethereum koers nog veel verder zal stijgen. Zo deelde de populaire crypto YouTuber Coin Bureau onlangs waarom hij denkt dat de Ethereum koers voor augustus richting $4.000 zal stijgen. De bekende cryptocurrency analist CryptoMichaël, denkt zelfs dat de ETH koers richting $10.000 kan stijgen. Hij deelde het volgende met zijn meer dan 200.000 Twitter volgers:

“#Ethereum richting $10.000 is onvermijdelijk.”

ProBit

De uptrend van Ethereum zet door!

In gesprek met Daan van Benelux Crypto (klik hier voor zijn Telegram kanaal) vroegen wij hem om zijn visie op de Ethereum koers. Hij zei:

“Het eerste dat opvalt is dat we weer zijn gebounced van de trendline die we eerder hadden getekend. Even waren we bezorgd over het feit dat er een head & shoulders pattern zou uitspelen. Echter is dit niet gebeurd en hebben we de uptrend voortgezet en zijn vandaag zelfs boven de vorige ALL-TIME-HIGH terecht gekomen.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Ook zien we dat we uit een driehoek zijn uitgebroken op de RSI en mooi omhoog wijzen. Wel zullen we snel de overbought zone betreden. De Mac-D bevindt zich in de bullish zone en laat nog géén tekenen van zwakte zien. De verwachting nu is dat we ietsjes langer doorzetten en dan een pullbackje maken tot de $2.500 zone om daar weer vanaf te bouncen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN