Ethereum koers

Ethereum 2.0 depositocontract bereikt nieuw record

Het aantal Ethereum (ETH) dat in het depositocontract van ETH 2.0 is gestort, heeft een mijlpaal bereikt en is gestegen tot meer dan $3 miljoen. Dit volgens gegevens van Glassnode.

“Ethereum $ETH Totale waarde in het ETH 2.0 depositocontract heeft zojuist een ATH van 3.066.914 ETH bereikt.”

ETH 2.0

ETH 2.0 is de volgende generatie van de Ethereum blockchain welke goedkoper, sneller en milieuvriendelijker moet maken. Eén van de grootste veranderingen betreft een overgang van mining (proof-of-work) naar staking (proof-of-stake), waardoor ETH veel efficiënter en veiliger zal zijn, en daarnaast in staat zal zijn om grotere transactievolumes te verwerken.

Gemakkelijk en snel Ethereum kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Om te kunnen staken en dus een validator op Ethereum 2.0 te worden, dien je minimaal 32 Ethereum in je bezit te hebben. Deze ethers moet je inzetten (staken) en hiervoor ontvang je een vergoeding. De hoeveelheid vergoeding die je ontvangt, zie je hier. Je geld in ETH 2.0 staken betekent geld vastzetten om het netwerk te beveiligen. Het biedt rendementen tot 20% per jaar. 

Ethereum koers van $2.000 zeker niet uitgesloten

Gisteren plaatsten wij een ETH analyse van Benelux Crypto. Daarin zei Benelux Crypto dat als we de daily en de 4hr naast elkaar leggen, we kunnen concluderen dat we nog steeds in een mooie uptrend zitten. Ook @George1Trader deelde onlangs dit gevoel door de de onderstaande grafiek op Twitter te delen. Hij schat de kans groot in dat de Ethereum koers op korte termijn richting $2.000 kan stijgen.

Ethereum

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN