Coinbase is van plan om 100+ cryptocurrencies toe te voegen

De CEO van de bekende Amerikaanse cryptocurrency-beurs Coinbase heeft aangegeven dat de beurs overweegt om ondersteuning toe te voegen voor meer dan 100 nieuwe cryptocurrencies, nadat het onlangs de handel voor Enjin (ENJ) en Cardano (ADA) mogelijk heeft gemaakt.

Begin dit jaar kondigde de beurs al aan dat het besloten had om het proces om op de beurs genoteerd te worden te vergemakkelijken, in een poging om de concurrentie bij te benen. Om dit te doen, kondigde de beurs de lancering aan van een nieuw systeem, genaamd Asset Hub, waarmee projectontwikkelaars het beoordelingsproces van hun aanvraag kunnen bekijken en volgen voordat ze op het handelsplatform worden genoteerd.

Het effect van een vermelding op Coinbase op de koers van de munt is gigantisch te noemen. Zo stegen gaming-token ENJ en Cardano’s eigen asset ADA aanzienlijk na hun notering op het handelsplatform. ENJ steeg met 65% en ADA met 28% binnen 24 uur na de aankondiging.

ProBit

Nu is het bedrijf echter van plan om nog 100 cryptocurrencies aan het platform toe te voegen. In een nieuw interview op CNBC onthulde Brian Armstrong, CEO van Coinbase, tevens de reden waarom mensen zouden moeten investeren in de aandelen van de beurs $COIN:

“We zijn niet gebonden aan een bepaalde cryptocurrency. We voegen nu ondersteuning toe voor meer dan 100 crypto-activa, en er zullen er in de toekomst meer en meer zijn.

Je weet dat we ook een soort van wat je zou kunnen noemen een geïndexeerde weddenschap of een levered-weddenschap op de crypto-ruimte zijn, meer in het algemeen omdat we een soort van houwelen en scheppen verkopen. We helpen mensen toegang te krijgen tot en gebruik te maken van nieuwe technologie, dus ik denk dat we zullen meegroeien met de crypto-ruimte.”

Coinbase heeft dit jaar al acht nieuwe digitale assets toegevoegd: ADA, Polygon (MATIC), Skale Network (SKL), SushiSwap (SUSHI), 1inch (1INCH), Enjin (ENJ), NKN, en Origin Protocol (OGN). Dit lijstje zal dus echter binnenkort een stuk langer kunnen worden. Het heeft in iedergeval aangegeven dat de volgende negen cryptocurrencies nog beoordeeld worden:

  • Aragon (ANT)
  • Arweave (AR)
  • DigiByte (DGB)
  • Horizon (ZEN)
  • Livepeer (LPT)
  • KEEP Network (KEEP)
  • Render Token (RNDR)
  • Siacoin (SC)
  • VeChain (VET)

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!