Coinbase Card

Coinbase opent de deuren voor nieuwe cryptocurrencies

Coinbase staat al jaren bekend als één van de moeilijkste beurzen om op vermeldt te worden. Het is altijd strikt selectief geweest in de munten die het aanbiedt. Dit heeft er voor gezorgd dat de beurs bekendstaat in de markt als één van de betrouwbaarste, echter is de markt nu zo snel gegroeid dat de beurs besloten heeft om dit proces te vergemakkelijken om de concurrentie bij te benen.

Coinbase lanceert Asset Hub

Om dit te doen, heeft de beurs de lancering aangekondigd van een nieuw systeem, genaamd Asset Hub, waarmee projectontwikkelaars het beoordelingsproces van hun aanvraag kunnen bekijken en volgen voordat ze op het handelsplatform worden genoteerd. Coinbase verwacht dat deze nieuwe poging het proces voor beide partijen gemakkelijker zal maken.

Bij de aankondiging van de lancering van het nieuwe systeem noemde de beurs het “een open uitnodiging voor uitgevers van activa”. Coinbase gaf verder aan dat zijn deuren openstaan ​​voor elke geloofwaardige cryptocurrency om zich bij zijn platform aan te sluiten. Alleen de cryptocurrencies die de beoordelingsprocedure doorstaan, worden echter aan het platform toegevoegd. Hiermee maakt de beurs duidelijk dat het alleen om munten gaat die voldoen aan het regelgevingsbeleid.

Een punt om op te merken is dat dit specifieke beleid grotendeels in overeenstemming is met het regelgevingsbeleid van de VS. De beurs ging zelfs zo ver dat het ermee instemde om samen te werken met sommige wetshandhavingsinstanties, zoals de FBI, bij het bestrijden van misdaad. Toch kan elk crypto-project een aanvraag indienen voor notering op de beurs via de Asset Hub.

Heb je nog geen account op Coinbase? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Vermeldingskosten

Van sommige beurzen is bekend dat ze een vergoeding vragen aan cryptoprojecten die een notering aanvragen, maar Coinbase heeft zich er grotendeels van onthouden om deze kosten in rekening te brengen. Dit maakt het dan ook onwaarschijnlijk dat het nieuwe noteringssysteem van de beurs dit zal veranderen wat betreft vergoedingen. Nu de beurs zijn deuren opent, is het hoogst onwaarschijnlijk dat het nu wel opeens kosten in rekening zal gaan brengen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN