Ripple nieuws

XRP koers stijgt naar $1,40 en kan nog veel hoger

Ripple (XRP) investeerders kunnen hun ogen waarschijnlijk niet geloven. Waar de XRP koers eind december 2020 nog naar circa $0,20 daalde, vanwege de rechtszaak vanuit Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) tegen Ripple, lijkt XRP weer helemaal op te bloeien. De XRP koers is in een week tijd met meer dan 100% gestegen en bereikte gisteren een koers van circa $1,40.

De recentelijke XRP koersstijging had te maken met het feit dat Ripple alweer een kleine overwinning boekte in zijn voortdurende juridische strijd tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission. De rechter wees namelijk het verzoek van de SEC af om toegang te krijgen tot de persoonlijke bankgegevens van Ripple CEO Brad Garlinghouse en uitvoerend voorzitter Christopher Larsen. Een kleine, maar toch weer nieuwe overwinning voor Ripple.

Onderzoeker Leonidas Hadjiloizou meldde het nieuws op 10 april in een Twitter bericht en zei:

“Ripple wint opnieuw: SEC’s verzoek om openbaarmaking van BG’s, Larsen’s persoonlijke financiële gegevens geweigerd.”

Eerder deze week werd er al een eerdere overwinning geboekt toen een overeenkomst met de SEC werd bereikt, namelijk dat Ripple zijn privémails buiten het publieke oog mag verbergen en deze gedeeltelijk mag redigeren. Bovendien won Ripple deze week ook een motie om Bitcoin- en Ethereum-documenten in te zien van de SEC.

ProBit

Een journalist plaatste onlangs gegevens die aantonen waar de XRP-koopdruk vandaan kan komen. Deze koopdruk lijkt grotendeels te komen van investeerders in Zuid-Korea. Dit blijkt uit het hoge handelsvolume van de twee belangrijkste beurzen in Zuid-Korea, Upbit en Bithumb, waarbij XRP / KRW het grootste volume heeft. De journalist zei het volgende:

“XRP steeg 23% in 24 uur en bijna 100% in de afgelopen 7 dagen. Zuid-Koreaanse investeerders zijn een van de redenen voor de aanhoudende stijging van XRP. Op de twee belangrijkste beurzen in Zuid-Korea heeft XRP / KRW het grootste volume.”

XRP koers kan nog veel verder stijgen

Cryptocurrency handelaar Kaleo, met meer dan 150.000 volgers op Twitter, zei onlangs dat de XRP koers nog veel meer ruimte heeft om verder te stijgen. Kaleo suggereert dat de XRP koers op korte termijn richting $1.80 kan stijgen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“$XRP: Raad eens wat er daarna gebeurt?”

Niet veel later plaatste Kaleo een vervolgtweet met een veel hogere koersdoel van $2,50 en zei:

“XRP: Stel je voor dat je denkt dat de top binnen is.”

XRP koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN