Bitcoin witwassen

Zal de Bitcoin koers binnenkort een nieuw hoogtepunt zien?

De Bitcoin (BTC) koers heeft met een sterke weerstand van het $60.000 niveau te maken en de laatste afwijzing op 3 april zorgde ervoor dat BTC naar een dieptepunt van $56.400 daalde. Bitcoin heeft in de afgelopen twee weken tussen het $53.000 en $60.000 bewogen en het lijkt erop dat de Bitcoin koers verder zal consolideren, voordat een nieuwe grote opwaartse beweging zal plaatsvinden.

Miners zijn Bitcoin aan het verzamelen

Een van de positieve indicatoren is dat Bitcoin miners zijn gestopt met het verkopen van Bitcoin. Gegevens van Glassnode tonen aan dat Bitcoin miners hun BTC aan het verzamelen zijn. Dit suggereert dat miners erin geloven dat de Bitcoin koers in de nabije toekomst zal stijgen. 

Bitcoin
ProBit

Wat kunnen we van de koers verwachten?

De bekende analist Filbfilb zei onlangs in zijn recente marktupdate dat de Bitcoin bulls goed voorbereid zijn om BTC naar een hoger niveau te tillen. Hij gaf aan dat de Bitcoin koers richting $70.000 kan stijgen om vervolgens later richting $95.000 te stijgen. Volgens de analist kunnen deze prijzen dit jaar al behaald worden.

Toen de Bitcoin koers de $20.000 bereikte, volgde een doorbraak naar nieuwe niveaus. Deze stijging ging door totdat Bitcoin uiteindelijk de $50.000 doorbrak. De kans is groot dat Bitcoin hetzelfde patroon zou kunnen herhalen voor $60.000. Filbfilb plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Een paar weken geleden deelde ik deze vergelijkbare prijsactie / marktstructuur als wat werd gezien rond het $20k-niveau, dat een correctie had tot c.50k vóór een gewelddadige uitbraak.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“De duur van de consolidatie op $60k heeft een redelijke basis van ondersteuning opgeleverd om hogerop te komen en als zodanig blijven dit doelen, met uiteraard de noodzaak om onderweg risicobeheer uit te oefenen op deze verheven hoogten.”

Daan van Benelux Crypto  (klik hier voor zijn Telegram kanaal) gaf in een gesprek met ons zijn visie op de Bitcoin Koers. Hij zei het volgende:

“In onze eerdere updates gaven we aan dat het gemarkeerd deel een rond de fib 0.786 een key-support was. We zien dat we die regio getest hebben en sinds een paar dagen een nieuwe trend naar boven zijn begonnen. Deze stijging heeft zich voortgezet tot de 60k zone, een mooie psychologische resistance die we al eerdere keren hebben getest.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Gisteren zijn we rejected en als gevolg daarvan zijn we gezakt naar de fib 0.382, een zone die vaak getest wordt in een gezonde sterke uptrend! We zien dan ook dat we binnen een kort tijdsbestek vanaf die zone omhoog zijn en bevinden ons zelfs boven de fib 0.236. Nu willen we hier een 4hr close boven zien. Op dit moment zijn we zeer bullish voor de short-term!”

Bitcoin

Zal BTC binnenkort nieuwe hoogtepunten zien?

De institutionele vraag en het verhaal van Bitcoin als digitaal goud blijft stijgen en het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat de Bitcoin koers nieuwe hoogtepunten zal bereiken. Als het aan de CEO van cryptocurrency exchange Kraken, Jesse Powell, ligt zal het dit jaar nog gaan gebeuren. Hij merkte onlangs op dat één Bitcoin tegen 2021 een Lamborghini waard zal zijn en een Bugatti in 2022. Bovendien geven de RSI levels van Bitcoin aan dat we nog vroeg in de bull run zijn.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN