Eén Bitcoin zal tegen 2021 een Lamborghini waard zijn en een Bugatti in 2022

De Bitcoin koers is sinds vorig jaar aan een aanzienlijke opwaartse trend begonnen. Ook dit jaar trok Bitcoin de trend door en hebben we net als vorig jaar keer op keer nieuwe hoogtepunten gezien. Een van de grootste sensaties was begin februari, toen Tesla bekendmaakte dat het in Bitcoin had geïnvesteerd. Inmiddels is het zelfs mogelijk om Bitcoin als betaalmethode te gebruiken voor Tesla aankopen.

Bitcoin zal boven de $100.000 stijgen

Al deze positieve ontwikkelingen drijven de BTC koers omhoog en als het aan de CEO van cryptocurrency exchange Kraken, Jesse Powell, ligt gaan we nog aanzienlijk verder stijgen. Powell suggereert dat luxe merken zoals Lamborghini en Bugatti in de toekomst nauwkeurige maatstaven zijn voor de Bitcoin koers.

In een interview met Bloomberg werd Powell gevraagd waar hij de prijs van Bitcoin tegen het einde van dit jaar ziet. Hij merkte op dat Bitcoin ‘oneindig’ gaat en in 2021 dezelfde prijs zou kunnen hebben als een Lamborgini en in 2022 de prijs van een Bugatti. Toen hem werd gevraagd om aan te geven wat ‘oneindig’ betekent in termen van USD, zei hij eerder dat in de komende 10 jaar $1.000.000 per Bitcoin heel redelijk klinkt.

Hoe zit het met de altcoins?

Reagerend op de vraag over de toekomst van verschillende altcoins zoals Ethereum en Polkadot was Powel ook erg optimistisch. Hij voorspelt dat Ethereum flink boven de $2.000 zal stijgen, vanwege de aanstaande ETH 2.0 upgrade en het grote aantal projecten dat erop worden gebouwd. Hoe het met de voortgang gaat van Ethereum 2.0, lees je hier. Daarnaast zei Powel dat Polkadot het ‘volgende Ethereum’ is vanwege het voordeel van lagere vergoedingen.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!