Wat is IOTA

IOTA’s upgrade naar Chrysalis zal op 21 april starten

Het protocol van het bekende ‘blockchain-project’ IOTA nadert zijn voltooiing. Zo is de laatste fase van het upgradeproces al live, en volgens de laatste aankondiging van de IOTA Foundation, zal de netwerkmigratie van Chrysalis eindelijk starten op woensdag 21 april 2021. Er zal echter een gat van zeven dagen zijn voor gebruikers en token custodians om hun migratie te plannen, wat betekent dat de netwerkupgrade zelf officieel van kracht zal zijn vanaf 28 april 2021.

Wat is Chrysalis?

Het Chrysalis-testnet is operationeel sinds december 2020 en is de meest uitgebreide upgrade in de geschiedenis van IOTA en betreft alle aspecten van het protocol, bibliotheken, portefeuilles en software-implementaties die zijn ontwikkeld door de IOTA Foundation. Het markeert een nieuwe start voor IOTA, zal het productieklaar maken en vormt een basis voor aankomende functies, zoals smart contracts en tokenization.

Met deze langverwachte functies kan de community van IOTA veel van de overtuigende innovaties bouwen die we de afgelopen maanden hebben gezien, waaronder schaalbare Automated Market Makers, feeless gedecentraliseerde finance (DeFi) -platforms en krachtige oracels, zodat op smart contract-gebaseerde startups kunnen profiteren van IOTA’s Tangle.

Er zijn uiteraard meerdere audits uitgevoerd door de drie onafhankelijke organisaties. Deze audits zijn verder door vakgenoten beoordeeld en de gewenste aanpassingen zijn uitgevoerd om het systeem verder te optimaliseren.

Tokenmigratie en integratie

Firefly begeleidt de houders door het proces van tokenmigratie en de integratie zorgt ervoor dat de migratie volledig naadloos verloopt. Tijdens het overgangsproces worden automatisch nieuwe bestemmingsadressen aangemaakt door de portemonnee, en een nieuwe interface die gebruikers door het proces leidt, is geïntegreerd om het proces eenvoudig en ongecompliceerd te houden. Gebruikers moeten er echter rekening mee houden dat de bètaversie van de Firefly de gebruiker pas na 21 april 2021 het migratieproces zal toestaan.

Hoewel de technische aspecten van de netwerkupgrade al klaar zijn, is de huidige verlenging van de datum bedoeld om beurzen voldoende tijd te geven voor een ​​soepele en veilige overgang, met veel betere prestaties, stabiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. De IOTA Foundation raadt aan om alleen de officiële portemonnee te downloaden van https://chrysalis.iota.org of https://iota.org.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN