Cardano nieuws

Cardano’s geheime project “birds” is vertraagd

Cardano-oprichter Charles Hoskinson gaf een update over zijn eerder cryptische aankondiging, genaamd “birds”. Hij gaf in een wederom cryptisch bericht aan dat ze nog steeds in de lucht zijn, maar tot zijn frustratie later zullen landen dan verwacht. Hij herinnerde ons er toen aan dat, gezien de omvang van wat Cardano probeert te bereiken, deze vertragingen op de lange termijn niet uitmaken.

“Birds, birds, birds. Er zijn zeker veel vogels in de lucht en sommige van degenen die ik in februari wilde laten landen, hebben wat tegenwind gekregen, wat duidelijk is, aangezien we al in maart zitten we nog steeds wachten.

En daarin schuilt de frustratie als je een groot project runt met veel agenten en acteurs, soms gebeuren er dingen die dingen vertragen. En het is wat het is. Op de lange termijn doen ze er niet echt toe. Toen de iPhone uitkwam, beschikte hij niet over 3G of een app store. Herinnert u het zich zo? Nee…”

Wat betekent birds volgens de Cardano-gemeenschap?

Zoals aangegeven plaatste Hoskinson eind januari verschillende cryptische berichten over birds, waardoor de speculatie over naar wat hij verwees, begon. Het gesprek over birds nam in februari toe, maar het werd weer snel stil.

Gedurende deze periode heeft Hoskinson de lippen gesloten over wat het precies betekent. Sommigen speculeren dat het betrekking heeft op een groot contract met een Afrikaanse regering. Maar nog belangrijker is dat de deal volgens geruchten het gebruik van Cardano in de echte wereld inhoudt in plaats van investeringen en speculatie. Het is echter nog een raadsel waar het precies over gaat.

Een feit is wel dat Cardano’s inspanningen in Afrika breed zijn van opzet. Atalia is bijvoorbeeld een blockchain-oplossing voor bedrijven die de infrastructuur kan bieden die nodig is om een ​​overheid te runnen:

“Het raamwerk is vanaf de grond opgebouwd voor gebruik in de praktijk, zoals eigendomsregistratie, stemsystemen en supply chain management. Bovendien richt Atala zich, in tegenstelling tot andere blockchain-frameworks voor bedrijven die cryptocurrency-neutraal zijn, op de acceptatie van digitale valuta.”

Hoskinson roept op tot geduld

Maar zonder het groene licht van de andere partij, zal Cardano het nieuws voorlopig geheim houden. Hierom riep Hoskinson om geduld en zei dat het lang duurt om de wereld te veranderen:

“Waar het om gaat, is de vooruitgang die is geboekt, en het momentum is niet in een bepaalde richting. Dus ik verwacht volledig dat de dingen die we in februari verwachtten, in maart zullen zijn, en zo niet maart, in april. Maar ik denk dat we een goede kans hebben voor maart.”

Hoewel hij zijn eigen frustraties over de vertraging toegaf, verwacht hij dus dat de aankondiging deze maand of in april zal komen. Tot die tijd moet de Cardano-gemeenschap speculeren over de relevantie van birds.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN