Studentcoin

Je crypto-avontuur begint op de startlijn – de STC-token ICO

Eindelijk, na 12 jaar, kregen cryptocurrencies de aandacht die ze verdienen. Beetje bij beetje, nadat het verkopers en uitvinders had overwonnen, was blockchain klaar om door publieke organisaties te worden geadopteerd.

Het is geen wonder dat mensen zo gehyped zijn door het idee van crypto, omdat het gebruikers privacy en financiële bescherming biedt. Dit is hoe we alle problemen met traditionele banken oplossen. En vanwege de ontwikkelingen op het gebied van vergoedingen, leningen en zelfs digitale stemmen, is de meest populaire cryptotechnologie het tokenisatiesysteem.

Om er volledig gebruik van te maken, heeft een gepassioneerd bedrijf zijn eigen STC-token gebouwd, dat sinds 1 februari beschikbaar is op zijn ICO.

Wat is een STC-token?

Student Coin, bekend als STC, is het kernhulpprogramma-token van het blockchain-project met dezelfde naam. Met deze token kunnen gebruikers hun eigen tokens maken, zonder een hoge mate van technologische expertise. Nadat je jezelf bij het netwerk hebt aangemeld, kun je de volgende soorten tokens maken:

  • DeFi-tokens;
  • NFT’s;
  • Persoonlijke tokens;
  • Zakelijke tokens;
  • Startup tokens.

Je hebt een scala aan keuzes, ongeacht of je kiest voor exchange, swap of crowdfunding. Alle tokens zijn gekoppeld aan de waarde van de STC-token.

Wat maakt het STC-token uniek?

De STC-ontwikkelaars zijn gericht op studenten. Zij zijn de volgende generatie werknemers die de prestaties van potentiële bedrijven zullen bepalen. Er is dus een reële behoefte om de academische opleidingen goedkoper te maken. Maar zo eenvoudig is het niet. Door de universiteitskosten te verlagen, zou ook het budget voor kwalitatieve docenten, programma’s of wereldwijde samenwerking worden verlaagd. Bankleningen waren tot nu toe de enige optie. Maar door onze onstabiele economie verloren mensen het vertrouwen in bankdiensten. In plaats daarvan implementeerde Student Coin een gedecentraliseerde oplossing voor studieleningen: crowdfunding met enkele tokens.

Dus hoe werkt het?

De aanstaande student maakt zijn op STC gebaseerde token. Deze token is dan zichtbaar op de markt. STC-houders kunnen tokens kopen totdat de student genoeg heeft om het lesgeld te betalen. Een deel van zijn maandinkomen wordt na zijn afstuderen geblokkeerd voor uitbetaling van de lening. En STC-houders krijgen cyclische winstbetalingen als ze meedoen. Het project wordt geaccepteerd door 500 vooraanstaande universiteiten over de hele wereld, waaronder Harvard en Manchester University.

Waar kun je STC-tokens vinden?

Nou, je mag de ICO-launchpad van Student Coin niet missen, die open is tot 30 april. Hoewel het een maand geleden begon, overschreed het project al $2,7 miljoen aan tokenverkopen en bereikte fase 43 van de 100. Elke fase heeft een limiet van ongeveer $100.000, en de prijs wordt bij elke nieuwe vulling met 5% verhoogd.

Zijn er voordelen?

Wanneer je de ICO betreedt, heb je prioriteitstoegang tot tokens en extra activa. Je kan 20% van de ETH-investering van je vrienden verdienen of 30% extra van hun inkomen. Het enige wat je hoeft te doen, is hen een speciale ICO-verwijzingsverbinding te bieden. Bovendien wordt 5% van de STC-investering aan je vrienden gegeven.

Wie zit er achter dit alles?

Een gepassioneerd team van 44 mensen uit 12 landen beheert Student Coin, klaar om de bruikbaarheid van cryptocurrencies uit te breiden en oplossingen te vinden voor de zorgen van de klant. Sommige van deze leden zijn de voormalige CTO van IBM Europe en de voorzitter van de Harvard Club. Tegen het einde van het jaar zullen een STC Exchange, een STC-terminal en zelfs een STC-framework klaar zijn voor toegang. Als je net zo gefascineerd bent door hun ideeën als wij, doe dan mee aan onze ICO en hoor als eerste over de nieuwe functies op social media.

Instagram: https://www.instagram.com/student.coin.world/ 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/student-coin-worldwide/
Twitter: https://twitter.com/studentcoinorg
Facebook: https://www.facebook.com/studentcoin.org
Telegram: https://t.me/studentcoin
Reddit: https://www.reddit.com/r/Studentcoin/ 
Discord: https://discord.gg/Nx65dMZcMt

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN