Bitcoin

Een reden waarom Bitcoin binnen 18 maanden $100.000 zal bereiken

William Quigley, mede-oprichter van Magnetic, heeft onlangs gezegd waarom de Bitcoin koers nog een hogere prijs kan bereiken dan zijn laatste hoogtepunt van $57.460. In een interview met CNN Business merkte Quigley op dat we na een Bitcoin halving in een bull run zitten. Dit is voor hem de voornaamste reden waarom hij denkt dat Bitcoin voor 2022 tot meer dan $100.000 zou kunnen stijgen.

“Als dat wat er in het verleden is gebeurd ook in de de komende 12 en 18 maanden zal gebeuren, kan Bitcoin tussen 300% en 500% stijgen.”

Op het moment dat we naar het verleden kijken zien we dat de koningsmunt in de vorige Bitcoin halving aanzienlijk is gestegen. In 2016 handelde Bitcoin voor circa $600 en ongeveer 17 maanden later, in december 2017, steeg de BTC koers naar een hoogtepunt van $20.000. De derde BTC halving vond vorig jaar mei plaats en afgaande op de expertise van Quigley, kan de Bitcoin koers nog aanzienlijk stijgen.

Na de eerste halving in 2012 was er zelfs een significante bull run die de prijs binnen het half jaar van $13 naar $265 deed stijgen.

Twee factoren die de Bitcoin koers omhoog zullen duwen

Quigley gaf in het interview aan waarom BTC deze koers kan bereiken en volgens hem heeft het te maken met het maximale aantal BTC van 21 miljoen in combinatie met de groeiende institutionele vraag. Interessant is dat PlanB en de oprichter van SkyBridge Capital ook hebben uitgesproken dat de Bitcoin koers dit jaar richting $100.000 kan stijgen.

Dezelfde overtuiging wordt weergegeven door de Reserve Risk-indicator van Glassnode. Volgens William Clemente laat deze indicator zien dat BTC zich nog in de vroege tot middenfase van een bullrun bevindt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN