Bitcoin koers

Bitcoin koers in 2021 op weg naar $100.000, zegt oprichter van SkyBridge Capital

De oprichter van SkyBridge Capital, Anthony Scaramucci, heeft in een recent interview met CNBC Squawk Box gezegd dat de Bitcoin (BTC) koers met 100% kan stijgen in 2021. Hij merkte ook op dat de vraag naar de koningsmunt in de afgelopen tijd flink is gestegen en zei dat zijn investeringsmaatschappij meer dan $450 miljoen aan Bitcoin bezit.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Slechts enkele dagen na de lancering van het Bitcoin-fonds eind 2020, onthulde SkyBridge dat hun positie op dat moment al was gegroeid tot $310 miljoen. Scaramucci, was enorm optimistisch over de toekomst van de koningsmunt. Hij merkte zelfs op dat het beleggen in Bitcoin net zo veilig is als je fondsen toewijzen in goud en obligaties.

Nu werd Scaramucci in het recente interview gevraagd om zijn Bitcoin koersdoel voor 2021. Ondanks dat hij een bullish koersdoel tegen het einde van 2021 heeft uitgesproken, gaf hij wel aan dat investeerders rekening moeten houden met de volatiliteit.

“Ik denk dat we voor het einde van het jaar $100.000 in deze munt zien.”

Scaramucci benadrukte de laatste tijd over de flinke interesse in Bitcoin. Hij merkte op dat “niet veel aanbod is”, terwijl de vraag groeit.

Bitcoin koers op weg naar $250.000

Eerder deelde een toponderzoeker bij Messari Crypto een Bitcoin grafiek van 2017 en vergeleek de patronen van 2017 met die van nu. Volgens de onderzoeker vertoont Bitcoin hetzelfde patroon als bij $3.500 en zou een soortgelijke rally de Bitcoin koers richting $250.000 kunnen sturen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN