Ethereum

Top 10 Ethereum projecten op basis van GitHub activiteiten

De crypto-gemeenschap is inmiddels bekend met de hoge transactiekosten op de Ethereum (ETH) blockchain. Vorige maand steeg de transactieprijs op één dag gemiddeld naar $17,43. Er is echter een oplossing in de maak, namelijk Ethereum Improvement Proposal (EIP) -1559, maar miners moeten nog akkoord geven op EIP 1559.

Ondanks de hoge transactiekosten blijven enkele van de toonaangevende op Ethereum gebaseerde projecten flink doorgaan met ontwikkelen. Dit is namelijk te zien aan de hoeveelheid activiteiten (ook wel bekend als commits) op GitHub, een platform dat probeert te helpen om samen gemakkelijker te kunnen programmeren.

Uit het verleden blijkt dat de hoeveelheid activiteiten die te zien is op GitHub vaak een graadmeter is of een project succesvol zal zijn of niet. Het laat zien dat programmeurs voortdurend bezig zijn met het creëren van een werkend product, het upgraden van de functies en zich aan de roadmap houden voor de lange termijn.

Het onderzoeksteam van Santiment heeft een onderzoek uitgevoerd puur naar ERC-20-projecten die momenteel worden ontwikkeld op Ethereum. Het team heeft een maand lang gekeken naar de activiteiten binnen GitHub en zei het volgende op Twitter:

“We hebben zojuist onze top 10 van meest ontwikkelende # Ethereum-gebaseerde projecten voor de maand februari vrijgegeven!”

Top 10 Ethereum projecten op basis van activiteiten

  1. Gnosis
  2. Status
  3. Decentraland
  4. Uma
  5. Chainlink
  6. Skale
  7. Maker
  8. Ocean
  9. Golem
  10. Santiment

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN