Cryptocurrency gems

YouTuber identificeert deze vier low-cap munten als “gems”

De populaire cryptohandelaar en marktanalist Elliot Wainman heeft onlangs een nieuwe YouTube-video geplaatst, waarin hij vier ‘onbekende’ altcoins identificeerde waarvan hij zegt dat ze het potentieel hebben voor enorme groei (géén financieel advies).

In een recente YouTube-update vertelde Wainman zijn abonnees dat hij een talent heeft voor het vinden van “gems”, wat zoveel betekent als ruwe diamanten, door zich te concentreren op low-cap-projecten met een aanzienlijk potentieel.

Als eerste project benadrukte de YouTuber dat zijn kijkers Bridge Mutual in de gaten moeten houden, die binnenkort hun eigen BMI-token gaat lanceren. De handelaar noemde Bridge Mutual een transparante en gedecentraliseerde verzekeringsapplicatie die het zou kunnen opnemen tegen diepgewortelde financiële instellingen. Wainman waarschuwde volgers echter dat de lancering van BMI chaotisch zou kunnen worden door hoogfrequente handelbots. Hij zei het volgende:

“Bridge begint met een heel lage marktkapitalisatie. Het kan worden aangevallen, ‘gebot’ of meteen worden weggepompt, ik weet niet echt wat er gaat gebeuren. In het begin zal het waarschijnlijk absolute waanzin zijn, maar het is er een die ik in ieder geval de eerste maand of zo kan zien groeien, naarmate het groeit en een bepaalde marktstructuur bereikt.”

Wainman presenteerde ook het nog te lanceren project Hopr, dat een balans zoekt tussen de privacy van gebruikers en marktregels. Hij zei hier het volgende over:

“Ze zorgen voor meer anonimisering van gegevens op de blockchain, ook al is hun specifieke munt geen anonieme privacymunt. En ik denk dat de opzet heel logisch is, omdat het een service is die mensen willen, maar een privacymunt zal de toezichthouders waarschijnlijk behoorlijk boos maken.”

Wainman had tevens hoge verwachtingen van de munt van Dapper Labs, genaamd FLOW. Hij noemde het een ontwikkelaarsvriendelijke blockchain die een basislaag wil creëren voor games en applicaties van de volgende generatie.

De cryptohandelaar rondde zijn selectie af met het DeFi-project Klondike Finance (KLON), dat het potentieel heeft om een ​​nieuwe hit te worden. Hij zei het volgende hierover:

“Je kunt eigenlijk gewoon KLON-tokens farmen en verdienen en er is niet echt een groot risico voor jou. Ik vertel jullie niet dat ze KLON moeten kopen of dat het omhoog gaat … DeFi gaat in de kern over farming.”

Wat vinden jullie van deze selectie van Wainman? Bezitten jullie al één van deze munten? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN