Gene Simmons cryptocurrencies

Bassist van bekende rockband Kiss heeft XRP en DOGE gekocht

De bassist van de bekende Amerikaanse rockband Kiss, Gene Simmons, heeft vandaag in een tweet aangegeven dat hij Dogecoin (DOGE) en XRP bezit. Eerder kocht hij al Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) en Ethereum (ETH), maar hij kondigde dus aan dat hij zijn portfolio uitgebreid heeft met o.a. DOGE en XRP. Hij tweette het volgende:

“Ik beveel deze aan niemand aan. Maar ja, ik heb ook Dogecoin, XRP en anderen gekocht. Maak ervan wat je wilt.”

De reacties op zijn tweet waren gemengd. Sommigen zeiden dat het kopen van XRP een goede keuze was (ondanks dat het bedrijf achter de token, Ripple, zich in een lopende rechtszaak bevindt tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission), terwijl anderen zeiden dat Simmons een slechte investering gedaan heeft.

Simmons publieke goedkeuring van cryptocurrencies is er een in een recente lijn van muzikanten, waaronder rappers, die de sector binnenkomen. Terwijl Bitcoin en Ethereum normaal gesproken gezien worden als de gateway-munten, zag Dogecoin vorige week een flinke stijging doordat het gepompt werd door verschillende groepen/personen.

De cryptocurrency, die eigenlijk één grote grap is, steeg op 29 januari tot $0,08, terwijl het slechts drie dagen daarvoor nog op $0,0007 stond. Een van de spraakmakende kopers was voormalig pornoster Mia Khalifa, die tweette over de cryptocurrency naar haar miljoenen Twitter-volgers.

Maar de tranen volgden al snel – Dogecoin daalde gisteren met meer dan 60% tot iets meer dan $0,02, waardoor sommigen zoals Khalifa later klaagden over haar aankoop.

De munt is echter vandaag weer wat gestegen en staat op een koers van $0,04. Laten we echter hopen voor Khalifa dat ze niet besloten heeft om te verkopen op het laagste punt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN