Deze 10 altcoins hebben veel potentie in 2021, aldus Ben Armstong

De bekende crypto-handelaar en YouTuber Ben Armstrong heeft in een recente video zijn top 10 altcoins voor 2021 onthuld. Omdat we jullie graag van dit soort informatie voorzien, hebben we de video bekeken en de belangrijkste punten er uit gehaald. Mocht je echter de video zelf willen bekijken, dan kan je ook simpelweg hier klikken!

In de video vertelde de investeerder dat, ondanks het feit dat velen in de sector aankondigen dat de “top is binnen” en dat short gaan op Bitcoin de beste keuze is, veel grotere investeerders geselecteerde altcoins hebben opgekocht. Hij ging verder met stellen dat het volgen van de bewegingen van grote fondsen in de ruimte een van de beste strategieën is om grote winsten te behalen in deze cyclus.

Armstrong merkte op dat UNI, het bestuurstoken voor de populairste gedecentraliseerde uitwisseling, Uniswap, wordt ondersteund door grote spelers zoals ParaFi Capital, Paradigm en Andreessen Horowitz. De handelaar gaf aan dat Uniswap “het handelsspel in 2020 op zijn kop heeft gezet” en waarschijnlijk weer zal “exploderen” als er meer handelsfuncties zoals limitorders op de DEX verschijnen.

De negende op Armstrongs lijst is het uitleenplatform Maker (MKR), waarvan hij zegt dat het klaar staat om in de voorhoede te staan ​​van de huidige DeFi-explosie.

Vervolgens gaf Armstrong aan dat Ren (REN), een protocol dat de overdracht van crypto-activa tussen blockchains mogelijk maakt, ook één van zijn top-picks is. Armstrong merkte op dat een goede manier om te bepalen of investeerders een bepaald activum kopen, de prestatie is ten opzichte van Bitcoin en dat REN 77% is gestegen ten opzichte van Bitcoin in de afgelopen 30 dagen.

De volgende op de lijst van de handelaar is Loopring (LRC), een zkRollup-uitwisselings- en betalingsprotocol. Armstrong zei het volgende over deze munt:

“Een ding dat de ruimte de komende maanden zowel zal helpen als belemmeren, zijn de problemen van de schaalbaarheid van Ethereum. Het zal de ruimte helpen door kansen te laten voor andere ketens en voor Layer 2 DeFi-oplossingen voor Ethereum, zoals Loopring, om op de voorgrond te treden, en het zal het duidelijk belemmeren vanwege de problemen die extreem hoge gaskosten creëren voor de kleinere handelaar. Het verhoogt de toetredingsdrempel tot de DeFi-markt, en projecten zoals Loopring proberen dat op te lossen.”

Nummer zes op de lijst van Armstrong is HedgeTrade (HEDG), een gedecentraliseerde voorspellingsmarkt. De handelaar drong echter ook aan om voorzichtig te zijn met deze cryptocurrency, omdat het volgens CoinGecko zojuist een enorme prijsstijging zag, met meer dan 155% in de afgelopen twee weken.

De volgende is de privacymunt Horizen (ZEN), waarvan Armstrong zei dat er veel ruimte is om in prijs te stijgen, aangezien toezichthouders zich richten op de toonaangevende privacy-asset, Monero (XMR).

Het gedecentraliseerde openbare netwerk Hedera Hashgraph (HBAR) is de volgende, waarvan Armstrong opmerkte dat het de afgelopen maand met 104% is gestegen ten opzichte van Bitcoin. Hij zei het volgende:

“Wij geloven dat HBAR veel niet-gerealiseerd potentieel heeft tijdens de bullrun.”

Nummer drie op de lijst van Armstrong is de cryptocurrency Nano (NANO). De handelaar benadrukte de transactie-snelheid van het project als een belangrijk voordeel van het project.

“Ik heb nog nooit een snellere cryptocurrency gezien dan Nano, en dat is de use case. Een snelle elektronische digitale valuta. Ik ben blij dat sommige mensen het eindelijk het respect geven dat het verdient, want het is de afgelopen maand 105% gestegen ten opzichte van Bitcoin.”

DeFi-platform Polkadot (DOT) is nummer twee op de lijst. Armstrong gaf aan dat het stijgende cryptoplatform “een behoorlijke concurrent voor [Ethereum] wordt”.

En nummer één op de lijst is Avalanche (AVAX), een open-sourceplatform waarmee gebruikers gedecentraliseerde en interoperabele blockchains kunnen maken op basis van hun vereisten. Het protocol heeft tot doel een uitgebreid ecosysteem te creëren dat alle blockchain-platforms overbrugt. Armstrong merkte op dat het activum de afgelopen maand maar liefst 185% is gestegen ten opzichte van BTC.

“Avalanche is een project op mijn lijst met munten om uitgebreid onderzoek naar te doen, maar hun doelen zijn groot. Ze proberen wat zij ‘het internet van financiën’ noemen, een nieuwe laag op internet op te bouwen die zich toelegt op geld, dus ik weet zeker dat je begrijpt waarom deze zo bruist van opwinding, maar het zal ook veel dieper onderzoek nodig hebben om te weten of het het echt kan verpletteren of dat het allemaal een hype is.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!